Nyheter

Flera nya topprekryteringar

22 september 2017

Kanozi rekryterar erfaren inredningsarkitekt och Boklok rekryterar erfaren kommunarkitekt. Det är några av nyheterna i veckans rapport om folk på nya jobb.

Annons
Annons

Pia-Cally Wendt är ny inredningsarkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon har tidigare jobbat på bland annat Sweco och Wingårdhs och kommer senast från designbyrån Stylt där hon arbetat i tio år.

Alvaro Florez har rekryterats till BoKlok som affärsutvecklare i marknadsområde Stockholm. Han är arkitekt utbildad på LTH och har tidigare arbetat som plan- och exploateringschef, planarkitekt och bygglovsarkitekt. Han kommer senast från Lerums kommun.

Annons
Annons

Marika Strömberg är ny projektledare på KTH:s miljö och byggnadsavdelning. Hon kommer senast från Tengbom där hon arbetat som uppdragsansvarig inredningsarkitekt med fokus på statliga beställare. Dessförinnan var hon projektledare på Regeringskansliets fastighetsavdelning.

Alma Jacobson har blivit utvecklingschef på Belatchew Labs, en innovativ studio inom Belatchew arkitekter. Hon kommer senast från jobbet som arkitekt och digital coach på Tengbom.

Florian Michaux, Helena Stigbahr, Josef Landström, Mustafa Galali och Reinoud van der Zijde är arkitekter i ett gäng nyanställda på Belatchew arkitekter. De kommer senast från bland annat kontoren A5A Architectes i Paris, Engstrand och Speek och Maccreanor Lavington Architects i London.

Annons
Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel