Gå till innehållet

Fler arkitekter på nya jobb

Ricky Strandh är en av många som bytt jobb den senaste månaden. Läs om honom, ett gäng till på Tengbom och två killar på Skanska.

Ricky Strandh är ny uppdragsansvarig arkitekt på Tengbom i Uppsala, studion för Arkitektur och inredning. Han kommer senast från Klark och har tidigare jobbat på Bjerking samt Tema.

Liv Warme

Liv Warme är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion vård/högskolor/labb. Hon kommer senast från Arkitema och jobbade tidigare på Carlstedt arkitekter.

Sabrina Noiraud

Sabrina Noiraud är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion handel/industri/infra. Efter sin arkitektexamen vid arkitekturskolan i Lyon 2012 har hon under fyra år arbetat på olika arkitektkontor i Paris.

Jan Robertsson

Jan Robertsson är ny uppdragsansvarig arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion vård/högskolor/labb. Han kommer närmast från en projekterings- och projektledarroll inom vårdbyggande på Projektbyrån AB.

Mia Lundin

Mia Lundin är ny handläggande arkitekt på Tengbom i Göteborg. Hon kommer närmast från White och har tidigare arbetat på Frenning & Sjögren arkitekter, bland annat med Kasper Salin-nominerade Brinkåsen i Vänersborg.

Karl_Berggren

Kalle Berggren, arkitekt, är sedan den 1 mars tillbaka på jobbet hos Skanska Teknik. Han började direkt sin nya tjänst som gruppchef för den snabbt växande gruppen A och BIM.

Sverker Arvidsson

Sverker Arvidsson, arkitekt, börjar den 1 april i A- och BIM-gruppen på Skanska Teknik. Han kommer senast från Reflex Arkitekter där han bland annat handlagt projekt inom vård och handel.

Har du också bytt jobb? Mejla namn, arkitekttitel, ny tjänst, var du jobbade senast och eventuellt utbildning till nyttjobb@arkitekt.se. Bifoga foto med för- och efternamn som filnamn.

Mer att läsa