Gå till innehållet

Erfarna arkitekter på nya jobb

Bland veckans nyanställda finns flera personer med många år i yrket. Och förstås ett gäng nyutexaminerade.

Johanna Holm har rekryterats som bostadsspecialist till Link arkitektur. Hon har tidigare varit vd och delägare vid Södergruppen arkitekter och de senaste åren drivit Basark, nu del av MAF Arkitektkontor.

torsten hild

Torsten Hild är ny professor i möbeldesign på HDK i Göteborg, placerad på Stenebyskolan. Han efterträder Mats Alden. Det är en halvtidstjänst och på andra halvtiden kommer Torsten Hild att fortsätta med sin egen verksamhet som inredningsarkitekt, 2hild.

Arvid Söderholm

Arvid Söderholm är ny arkitekt på AG Arkitekters Norrköpingskontor. Han är nyutexaminerad arkitekt från Chalmers.

fredrik wikberg

Fredrik Wikberg är ny stadsarkitekt i Sölvesborg. Han har bland annat arbetat på Tillberg Design och Lloyds Arkitektkontor, drivit egen konsultfirma och doktorerat inom industriellt byggande vid LTH.

Maja Josefsson

Maja Josefsson är ny landskapsarkitekt på Tyréns i Stockholm. Hon har nyligen slutfört sitt examensarbete vid SLU i samarbete med Trafikkontoret, Stockholms stad och har tidigare utfört ett gestaltningsuppdrag för Kungliga Djurgårdens förvaltning.

lisette_bramsell

Lisette Bramsell är ny inredningsarkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon kommer senast från Creo Arkitektkontor där hon varit delägare.

Mer att läsa