Gå till innehållet

Elva kollegor på nya jobb

Veckans rapport om folk på nya jobb spänner från nyutexaminerad arkitekt till erfaren marknadsansvarig.

Emma Anderberg är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon är nyutexaminerad arkitekt från Chalmers.

Khalil Hasan är ny arkitekt på Sweco architects i Gävle. Han är utbildad vid Aleppo University i Syrien och har varit verksam som arkitekt under 12 år i Dubai och Syrien.

Maja Pålsson är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Linköping. Hon kommer närmast från Norrköpings kommun.

Nina Lindberg är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Karlskrona. Hon jobbade tidigare på Trafikverket. 

Pernilla Wiman är ny kontorschef på Sweco architects i Linköping. Hon kommer även fortsättningsvis att arbeta i projekt med gestaltning och projektering.

Carina Rahm är ny arkitekt på Bau. Hon är utbildad på KTH Arkitekturskolan och ENSAPB-Paris samt har en post-grad från Mejan, Kungl. Konsthögskolan. Hon kommer senast från Krook och Tjäder arkitekter, dessförinnan Snidare arkitekter.

Kerstin Holmberg är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns arkitektkontor i Stockholm. Hon har mångårig erfarenhet av bland annat bostäder, offentliga rum och kulturhistoriska miljöer och kommer senast från Norconsult.

Sanna Fogelvik har börjat hos Urban Design som erfaren handläggare. Hon är utbildad på KTH, East London University och Kungliga Konsthögskolan. Tidigare har hon drivit egen verksamhet, arbetat hos 2BK och är även verksam som konstnär.

Laura Hidalgo Martin är ny arkitekt på Urban Design. Hon har flyttat till Stockholm från Barcelona där hon utbildats på UPC och varit anställd på arkitektkontoret Area Urbana.

Per Persson har börjat på Urban Design som medverkande i att utveckla kontoret inom koncept och användarupplevelser. Han är utbildad arkitekt på KTH och kommer närmast från Boys Don’t Cry och har även en bakgrund som grafisk formgivare och digital kreatör.

Hans Willehader tillträder som ny marknadsansvarig för region syd på Kjellander Sjöberg i Malmö den 1 april. Han har lång erfarenhet av projektledning samt kreativt och kommersiellt ansvar på kontor som Arkitema (senast), BIG samt på White i Sverige och Danmark.

Mer att läsa