Gå till innehållet

Elva arkitekter på nya jobb

Veckans nyheter på rekryteringsfronten innehåller bland annat en före detta förbundsdirektör och exploateringschef i ny roll och ett helt gäng nya medarbetare på Abako Arkitektkontor.

Robert Ek har blivit anställd på Arkitema Architects vårdteam. Har tidigare jobbat som arkitekt på Codesign Research Studio och på AF-L Architects i Stockholm.

Lilianna Vazaiou

Lilianna Vazaiou är nyanställd på Tema i Stockholm. Hon är utbildad arkitekt i Grekland och fysisk planerare vid KTH. Hon har tidigare arbetat som planarkitekt i Upplands Väsby kommun och som arkitekt på Equator i Stockholm.

122494_catherinaforedbyggvesta

Catherina Fored blir stadsutvecklings- och markförsörjningschef på Byggvesta. Hon har en bakgrund bland annat som förbundsdirektör för Sveriges Arkitekter och kommer senast från Sundbybergs stad där hon varit koncernstrateg och stadsbyggnads- och exploateringschef.

AnnaKarin Stråhle_ABAKO

AnnaKarin Stråhle är nyanställd arkitekt på Abako Arkitektkontor. Hon kommer närmast från Ågren Konsult och stärker kontorets kompetens inom handel.

Ingrid Lundberg

Ingrid Lundberg blir ny teamledare på Abako Arkitektkontor och ingår i företagets ledningsgrupp. Hon har varit på företaget sedan år 2000 och jobbar idag som uppdragsansvarig.

Jenny Ackermar_ABAKO

Jenny Ackemar blir ny delägare på Abako. Hon är examinerad vid Chalmers och är anställd på företaget sedan 2015.

malin-kadesjo_ABAKO

Malin Kadesjö blir också ny teamledare på Abako och ingår i företagets nya ledningsgrupp samt blir ansvarig för marknadssegmentet vård.

Nilla Berko_ABAKO

Nilla Berko är ny inredningsarkitekt på Abako. Hon har bred erfarenhet från projekt inom vård, skola och det offentliga.

nils-korth_ABAKO

Nils Korth blir ny kontorschef på Abako. Han kommer senast från en position som teamledare på företaget och har tidigare jobbat på Wingårdhs.

sigbjörn_steinstö_ABAKO

Sigbjørn Steinstø tillträder som ny teamledare på Abako och ingår i företagets ledningsgrupp. Han har jobbat på företaget sedan 2004.

viktor isaksson_ABAKO

Viktor Isaksson är ytterligare en ny arkitekt på Abako. Han har examen från Chalmers med inriktning arkitektur och hållbar arkitektonisk utveckling.

Mer att läsa