Gå till innehållet

Brett spektra av tjänster för arkitekter

I veckans skörd av folk på nytt jobb hittar vi inredningsarkitekter, planeringsarkitekter och arkitekter men också dem som blivit hållbarhetsansvarig eller politiskt sakkunnig.

Elisa Vanaselja är ny inredningsarkitekt på MER. Hon kommer senast från Strategisk Arkitektur där hon har arbetat med uppdrag åt bland annat Tele2, Assa Abloy och Fortum. Hon är utbildad i Estland, kompletterat med en masterutbildning på Konstfack.

janeric gunilla gunnar eskilstuna

Jan-Eric Bergström, Gunilla Svalelid och Gunnar Lindstedt är först på plats när Carlstedt Arkitekter öppnar ett nytt kontor i Eskilstuna.

Samy Henrik Nyköping

Samy Abu-Eid är anställd som planarkitekt på Carlstedt Arkitekter i Nyköping och var tidigare planarkitekt på Oxelösunds kommun. Han har nu också fått sällskap av Henrik Haugness, planarkitekt som tidigare var planchef på Nyköpings kommun.

Lisa Mehlin Mahfouz

Lisa Mehlin-Mahfouz är nyanställd arkitekt på Carlstedt Arkitekter i Stockholm. Hon har precis tagit examen från KTH.

Anna Mistry Bergbom

Anna Mistry Bergbom är nyanställd arkitekt på Nyréns i Stockholm. Hon kommer närmast från Tengbom där hon bland annat arbetat med högskolor. Hon har mångårig erfarenhet av studier och arbete i Tyskland, Storbritannien och Indien.

KarinAren.Nyrens

Karin Arén är nyanställd arkitekt på Nyréns i Stockholm. Hon kommer närmast från Total Arkitektur och Urbanism där hon har jobbat med bostadsprojektering och skolor. Hon har examen från LTH och utbildning från ENSA Paris-La-Villette.

Johan-Engström-381x241

Johan Engström är ny bostadspolitiskt sakkunnig hos Hyresgästföreningen i västra Sverige. Han är arkitekt och har tills nyligen drivit egen arkitektfirma.

Michael Englund

Michael Englund är ny hållbarhetsansvarig på ÅWL Arkitekter. Han är arkitekt och internationell Passivhusexpert PSI och har arbetat med miljöfrågor på ÅWL sedan 2012, både som passivhusexpert i uppdrag och i interna utvecklingsprojekt.

Lisa Kinnerud

Lisa Kinnerud är ny arkitekt på 3XN arkitekter i Sverige. Hon kommer närmast från Zaha Hadid Architects i London och har erfarenhet från projekt i flera delar av världen, från produktdesign till skyskrapor och landskapsarkitektur.

Sara Bruck

Sara Bruck är ny arkitekt och inredningsarkitekt på Chroma Arkitekter i Malmö. Hon kommer närmast från PLH arkitekter i Köpenhamn och har tidigare erfarenheter från Arkitema Architects och White Arkitekter.

Axel Kelpe

Axel Kelpe är ny arkitekt hos Chroma Arkitekter i Malmö. Han är nyexaminerad och är utbildad vid konstakademien i Köpenhamn och Central St Martins i London.

Mer att läsa