Gå till innehållet

Arkitekter på nya jobb

Veckans skörd av nyrekryteringar finns inom privat sektor och innehåller ett gäng på Ettelva, landskapsarkitekter på Topia, fyra nya på Tema och en kontorschef på Liljewall.

Carl Zulu Gerdén, Saga Engberg, Johanna Bengtsson, Victoria Söderlindh, Ludvig Holmberg, Ilona Bethdavid och Erika Söderström är nya medarbetare på Ettelva Arkitekter. De ska stärka både staben och teamen Kommersiellt, Bostad och Stadsbyggnad.

anna bergenstrand

Anna Bergenstrand är ny uppdragsansvarig och handläggande landskapsarkitekt på Topia landskapsarkitekter. Hon har tidigare arbetat på Sweco i Stockholm.

anna_noren

Anna Norén är ny handläggande landskapsarkitekt på Topia landskapsarkitekter sen i januari. Hon har tidigare arbetat på Sweco Architects i Stockholm.

Helena Hallman

Helena Hallman är ny arkitekt på Tema i Stockholm. Hon är utbildad vid KTH och kommer senast från Tengbom där hon främst jobbade med infrastrukturrelaterade uppdrag.

Ilga langestedt

Ilga Lanestedt är ny planarkitekt på Tema i Stockholm. Hon är utbildad samhällsplanerare på Stockholms universitet och kommer senast från Huddinge kommun.

Jacob Wesström

Jacob Wesström är också ny arkitekt på Tema i Stockholm. Han är examinerad vid KTH och kommer senast från Equator.

Emil Winberg

Emil Winberg är ännu en ny arkitekt på Tema i Stockholm. Han kommer närmast från Strategisk Arkitektur där han främst arbetade med kontorsbyggnader och fastighetsutveckling.

Tina Francke

Tina Francke är ny kontorschef på Liljewall arkitekters Malmökontor. Hon kommer närmast från Horisont arkitekter i Malmö där hon arbetat som uppdragsansvarig arkitekt samt varit ledningsgruppsrepresentant.

 

Mer att läsa