Gå till innehållet

Vecka 49. Fjorton kollegor på nya tjänster

Viktor Ahnfelt är ny arkitekt på C.F. Møller och toppar veckans rapport som dessutom innehåller nya medarbetare på Bjerking landskap, Ramboll, BAU, Fredblad arkitekter, Indicum inredningsarkitekter, Krook och Tjäder, TAM, Liljewall och det nystartade företaget Freda arkitekter.

Viktor Ahnfelt är ny arkitekt på C.F. Møller Architects. Han är utbildad vid KTH Arkitekturskolan i Stockholm. Han kommer närmast från Arkitema.

Sara Hägg är ny fysisk planerare på Bjerking landskap i Uppsala. Hon kommer närmast från Österåkers kommun.

Michele Bruno har börjat som BIM-manager på Ramboll. Han kommer senast från AGN Haga i Göteborg.

Uros Aleksic är nyanställd arkitekt på BAU. Han är utbildad på KTH och kommer senast från Kontrast arkitekter.

Sverker Arvidsson är nyanställd arkitekt på BAU. Han är utbildad arkitekt och har även en kandidatexamen från samhällsplanerarlinjen, och kommer senast från Skanska teknik.

Linnea Ramne är ny arkitekt på Fredblad arkitekter i Varberg. Hon tog sin masterexamen i arkitektur vid Chalmers i våras och har tidigare praktiserat på AB05 i Malmö.

Emma Anderberg har börjat som arkitekt på Fredblad arkitekter i Halmstad. Hon kommer senast från Sweco architects i Göteborg.

Cecilia Tjärnberg är ny inredningsarkitekt på Indicum inredningsarkitekter.

Annegret Wahlicht har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Uppsala. Hon kommer närmast från Tengbom.

Rebecca Kihlman är börjat som projektutvecklare på TAM. Hon kommer närmast från rollen som stadsplanerare på Stadsbyggnadskontoret i Stockholm.

Cecilia Nerman är ny landskapsarkitekt på Liljewall i Stockholm. Hon kommer senast från Afry i Kiruna.

Fredrik Fernek, Anna Öhlin och Dan Engberg har tillsammans startat Freda arkitekter. Alla tre delägare kommer närmast från White arkitekter. 

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa