Gå till innehållet

Tio kollegor på nya jobb

Arkitekter som bytt arbetsgivare, nyutexaminerade på sina första jobb och en internationell topprekrytering finns i veckans uppdatering av folk på nya jobb.

Nathalie Ged är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Hon är specialiserad på projektering och kommer närmast från Murman arkitekter.

Eirini Oikonomopoulou är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter.  Hon kommer närmast från Maddison konsult.

Fredrik Drotte blir ansvarig för stadsutveckling hos ÅWL arkitekter den 26 februari. Han är tidigare stadsutvecklingschef i Upplands Väsby kommun.

Wiktor Kudzin är ny medverkande arkitekt hos Rundquist. Han har masterexamen i arkitektur från tekniska universitetet i Wroclaw och masterexamen i ledarskap för hållbarhet från Malmö Högskola. Han kommer närmast från praktik på Powerhouse Company i Rotterdam.

Malina Nemut är ny medverkande arkitekt hos Rundquist. Hon har en masterexamen från tekniska universitetet Gh. Asacji i Jassy och har även studerat vid Dogusuniversitetet i Istanbul. Det senaste året har hon arbetat hos Arcadis i Jassy.

Willem Bruijn har rekryterats till Arkitekterna Krook och Tjäder för att fortsätta utveckla företagets internationella relationer. Han kommer närmast från Baumschlager Eberles kontor i Lustenau, Österrike, där han varit partner och affärsutvecklande arkitekt

Cecilia Nilsson är nyanställd arkitekt på Krook och Tjäder i Malmö. Hon har tidigare varit anställd på Marge arkitekter och är utbildad på LTH i Lund och AHO i Oslo.

Isabella Lopez Rengstig är ny arkitekt på Arkitemas kontor i Malmö. Hon har tidigare jobbat hos Drachmann arkitekter i Köpenhamn och kommer nu att arbeta inom segmentet learning på Arkitema.

Majda Mehovic är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Hon kommer senast från Cedervall arkitekter.

Mer att läsa