Gå till innehållet

Sexton arkitekter på nya jobb

Veckans skörd av folk på nya jobb innehåller allt från trainees som fått tillsvidareanställning till uppstartare i Uppsala.

Anna Arvidsson är fastanställd på Semrén & Månsson i Göteborg sedan den 1 mars. Hon är arkitekt och har tidigare arbetat på kontoret under ett år som trainee.

hannaeliasson

Hanna Eliasson är fastanställd på Semrén & Månsson i Göteborg sedan den 1 april. Hon är arkitekt och även hon har tidigare arbetat på kontoret under ett år som trainee.

izumitakasubrette

Izumi Takasu Brette är ny inredningsarkitekt på Studio Inredning på Semrén & Månsson i Göteborg. Hon är utbildad i Tokyo och på HDK och kommer närmast från Carlson Fernberg arkitektkontor.

Marie Steen

Marie Steen är ny arkitekt på Tengbom i Göteborg, studion för arkitektur. Hon kommer närmast från Sweco Architects och dessförinnan jobbade hon på Metro Arkitekter. Hon jobbar brett med arkitektur, inredning och scenografi.

Johanna Hedlund

Johanna Hedlund är ny landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för landskap. Hon är nyutexaminerad från SLU och har tidigare varit anställd på Stockholm Environment Institute.

Anders Nilsson

Anders Nilsson är ny uppdragsansvarig planeringsarkitekt på Tengbom i Malmö, studion för stadsbyggnad och landskap. Han kommer närmast från stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborg. Innan dess jobbade han i tio år på White och Sweco.

Madeleine Leijonhufvud

Madeleine Leijonhufvud är rekryterad till Fojab arkitekters Stockholmskontor. Hon kommer att arbeta som handläggande arkitekt med fokus på bostäder. Hon kommer närmast från Lindberg Stenberg Arkitekter.

Thomas Mustel

Thomas Mustel är rekryterad som medverkande arkitekt på Fojab arkitekters Stockholmskontor. Han är nyutexaminerad arkitekt från École nationale supérieure d´architecture de Versailles i Frankrike.

Christina Englund

Christina Englund blir ny stadsarkitekt i Hudiksvall i augusti. Hon är för närvarande stadsarkitekt i Nordanstig och har jobbat som arkitekt i Sundbybergs stad, på Sweco Architects och på AIA i Paris.

Filipe Pimentel

Filipe Pimentel är nyanställd på Arkitema Architects Stockholmskontor. Han har jobbat på BAU Arkitekter i fyra år och innan det jobbade han i London vid Allies and Morrison Architects.

Gabriella Klint

Gabriella Klint är rekryterad till Arkitema Architects vårdteam i Stockholm. Hon arbetade senast på Cedervall Arkitekter i Stockholm och innan det på Rosan Bosch Studio i Köpenhamn.

Anna Rex

Anna Rex blir affärsområdeschef och kommer att leda Arkitema Architects satsning på stadsplanering i Sverige. Hon kommer närmast från en tjänst som ansvarig arkitekt på White Arkitekter och har mångårig erfarenhet bland annat från rollen som områdesstrateg i Stockholms stad.

Susann_Haglund_0027

Susann Haglund, arkitekt, börjar den 1 juni på Skanska Teknik, A och BIM-gruppen. Hon kommer senast från Tengbom, Studio vård. Hon har även lång erfarenhet från flera andra stora arkitektkontor och blir en viktig del i gruppen.

uppstartare

Monika Rahm (arkitekt/kontorschef), Katrine Alex (inredningsarkitekt) och Hans Pettersson (arkitekt), öppnar Krook & Tjäders kontor i Uppsala tillsammans med två byggnadsingenjörer. De kommer alla senast från Werket.

Mer att läsa