Gå till innehållet

Nya delägare på AIX

Tre nya delägare på AIX toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb. Här finns också flera topprekryteringar på Sweco Architects, med mera.

Katja Hillström, Lisa Wikström och David Hanson är nya delägare på AIX. Alla tre är arkitekter och sedan länge verksamma i företaget.

Horst Petri är ny arkitekt på Krook och Tjäder i Stockholm. Han kommer senast från Koncept Stockholm och tar med sig 15 års erfarenhet från konceptutveckling och utförande av både inrednings- och byggnadsarkitektur inom bland annat handel och bostäder.

 

Gustav Nyman förstärker teamet på Nils Andréasson arkitektkontor. Han är utbildad arkitekt från Chalmers där han i sitt examensarbete utforskat möjligheterna med VR-teknik i bostadsdesign.

 

Pelle Beckman är ny tjänsteutvecklare och projektledare inom VR och visualisering på Sweco Architects. Han har en arkitektexamen från KTH och kommer närmast från Beckman creative.

 

Magnus Odéen är ny kontorschef på Sweco Architects i Uppsala. Han har tidigare arbetat på Metod arkitekter i Stockholm som kontorschef.

Sofia Smedegård är ny studiochef på Sweco Architects i Uppsala. Hon har tidigare arbetat som ansvarig arkitekt på Tengbom i Uppsala.

Anne Johnen Dahlsten är ny ansvarig arkitekt på Sweco Architects i Uppsala och Gävle. Hon kommer närmast från Arkitektgruppen i Gävle.

Zandra Lindberg är nyanställd arkitekt på Kod arkitekter. Hon är nyutexaminerad från KTH och de sociala frågorna är kärnan i hennes engagemanget som arkitekt.

Rebecka Tiselius är också nyanställd arkitekt på Kod arkitekter. Hon har masterexamen från KTH och kandidatexamen från St. Martins i London där hennes examensarbete Urban Farm Center blev nominerat till RIBA’s President’s Medals Student Awards .

Mer att läsa