Gå till innehållet

Nya ansikten på Arkitema och Tengbom

Ett stort gäng nya medarbetare på Arkitema och Tengbom är veckans skörd av arkitekter på nya jobb.

Fabian Pyk är ny arkitekt vid Arkitemas bostadsteam i Stockholm. Han kommer senast från DAP Stockholm och innan dess Nyréns Arkitektkontor.

Nicholas Dunning_300x300

Nicholas Dunning är också rekryterad till bostadsteamet på Arkitemas Stockholmskontor. Han är nyutexaminerad från Arkitektskolen Aarhus.

Pontus Schierman_300x300

Pontus Schierman är ny arkitekt vid Working-teamet på Arkitemas kontor i Stockholm. Han arbetade senast på HMXW arkitekter.

Rikke Gudhammar

Rikke Guldhammer Mogensen är anställd vid Arkitema Architects Urban design-team i Stockholm. Hon kommer senast från Arkitemas kontor i Århus, Danmark.

CarlAugust Agrell NY

Carl August Agrell är ny medarbetare på Tengbom i Stockholm, med inriktningen affärsutveckling. Han har studerat på arkitektprogrammet i Lund, praktiserat i två år på Tengbom och nu blivit heltidsanställd.

Felipe Camus

Felipe Camus är ny arkitekt på Tengbom i Uppsala. Han arbetade tidigare i Santiago, Chile, som projektledare i tillverkning av stålkonstruktioner för industri och med fristående arkitekturprojekt.

Hillevi Robertsson Quinn

Hillevi Robertsson Quinn är ny arkitekt på Tengbom Stockholm, studion för Handel, Infrastruktur och Industri. Hon är nyexaminerad från KTH, har studerat på École National Supérieur d’Architecture i Paris och har praktiserat på Koko Architecture i New York.

Ildefonso Lozano

Ildefonso Lozano är ny arkitekt och BIM-projektör på Tengbom i Göteborg. Han är utbildad i Spanien och har tidigare arbetat som arkitekt på Cortina & Käll och på Semrén & Månsson.

jenny_nygren

Jenny Nygren är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för Kontor och 3D. Hon är nyutexaminerad från Lunds arkitektskola och har tidigare praktiserat på Tengbom.

Joel Yngvesson

Joel Yngvesson är ny arkitekt på Tengboms bostadsstudio i Stockholm. Han är nyexaminerad från KTH och kommer närmast från Kjellander + Sjöberg.

Julia Glad

Julia Glad är ny arkitekt på Tengbom i Malmö. Hon kommer senast från Arkitektkontoret Arén och jobbade dessförinnan på Arkitema.

Martin Karlsson

Martin Karlsson är ny arkitekt på Tengboms inredningsstudio i Göteborg. Han har en master i inredningsarkitektur från HDK och har även gått arkitektur på Chalmers. Han kommer närmast från GAJD arkitekter.

Michelle Longo

Michelle Longo är ny inredningsarkitekt på Tengbom i Stockholm. Han har jobbat som inredningsarkitekt i 20 år och kommer senast från det egna företaget Longo arkitektur.

Sandra Wall

Sandra Wall är ny inredningsarkitekt på Tengbom i Stockholm. Hon har en kandidatexamen från HDK, har praktiserat hos Sandberg Tyg & tapet och en påbörjad master i inredningsarkitektur på Konstfack. Hon anställs efter ett års praktik på Tengbom.

Mer att läsa