Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Nya inredningsarkitekter på Kanozi och PS arkitektur samt ett gäng nya medarbetare på Werket och AIX. Det är veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Hans Cullberg är ny arkitekt och inredningsarkitekt på Kanozi arkitekters Göteborgskontor. Han kommer senast från Abako arkitekter och kommer före det från Oxid designbyrå, som han var med och grundade.

Mariel Stüpp har rekryterats som handläggande arkitekt till Werket arkitekter. Hon är utbildad vid Universidade Federal de Santa Catarina i Brasilien, kommer närmast från Temagruppen och har tidigare arbetat på stadsbyggnadsförvaltningen i Uppsala.

Anna Bygdén är ny arkitekt på Werket arkitekter. Hon är utbildad på UMA samt Det kongelige danske kunstakademis skoler for arkitektur, design og konservering i Köpenhamn och har tidigare praktiserat på Werket.

Sandra Åhlén har blivit ny delägare på Werket arkitekter. Hon är utbildad vid University of Newcastle samt University of Techonology Sydney och är sedan länge verksam som handläggande arkitekt inom företaget.

Lija Silins är ny inredningsarkitekt på PS arkitektur. Hon är utbildad på Konstfack.

Mathilda Clahr är också ny inredningsarkitekt på PS arkitektur. Hon är utbildad på Konstfack.

Henrik Jonsson Linton är ny arkitekt på AIX. Han Han är utbildad vid KTH och Konsthögskolan i Stockholm och kommer närmast från C.F. Møller.

Karin Lindgren Jeppsson är ny arkitekt på AIX. Hon har examen från LTH och har studerat vid University of California. Hon kommer närmast från Reflex arkitekter.

Karin Löfgren är ny arkitekt på AIX där hon ska ansvara för företagets trästrategi. Hon har 25 års yrkeserfarenhet, har doktorerat i japansk arkitekturhistoria vid KTH och kommer senast från Tengbom.

Klara Junvik är också ny arkitekt på AIX. Hon har examen från KTH, har tidigare praktiserat på White och kommer närmast från Semrén och Månsson.

Kuba Kolec är ny arkitekt på AIX. Han har examen från KTH, har studerat vid Birmingham City University och har tidigare arbetat på bland annat Glenn Howells architects i Birmingham.

Meryem Gülenay är ny arkitekt på AIX. Hon har examen från KTH, har studerat på École Nationale Supérieure d’Architecture de Versailles och kommer närmast från Grad arkitekter.

Sébastien Corbari är ävenhan ny arkitekt på AIX. Han har haft egen verksamhet och drivit Grad arkitekter sedan 2001.

Mer att läsa