Gå till innehållet

Här är veckans nyanställda

Ny handläggare på Abako, ett gäng nya medarbetare på Arkitema och Fojab och en vårdexpert till BSK. Det och mycket mer i veckans skörd av arkitekter på nya jobb.

Sebastian Gagnér Jenneteg är ny handläggande arkitekt i Abako Arkitektkontors bostadsteam. Han kommer närmast från Arkitektbyrån Design och dessförinnan Sweco Architects.

Emna Hachicha

Emna Hachicha är ny arkitekt på Abako Arkitektkontor i Göteborg. Hon kommer närmast från &Rundquist Arkitekter där hon har arbetat med stora tunnelbaneprojekt.

Jonas_Åkerström

Jonas Åkerström är nyanställd landskapsarkitekt på Wi landskap. Han kommer närmast från Uppsala kommun där han arbetat i Stadsträdgården sedan sin examen från SLU Ultuna.

Mans_Adamson BSK Arkitekter

Måns Adamson blir ny affärsansvarig för vård på BSK Arkitekter och ska leda kontorets arbete med att utveckla framtidens vårdmiljöer. Han kommer närmast från en tjänst som kreativ ledare på Arkitema och har tidigare arbetat på Reflex Arkitekter.

mariaedenbrandt

Maria Edenbrandt är ny arkitekt på Krook & Tjäder i Malmö Hon arbetade tidigare på Link Arkitektur i Malmö och är utbildad vid arkitektskolan i Lund och i Göteborg.

marienilodahl

Marie Nilodahl är också ny arkitekt på Krook & Tjäder i Malmö. Hon kommer närmast från Tengbom Öresund och är utbildad vid arkitektskolan i Lund.

Ana Ballesteros Jerez 300x300

Ana Ballesteros Jerez är ny arkitekt på Arktemas stockholmskontor. Hon tillhör Living och jobbade senast på José María Sánchez arquitectos i Madrid.

Bengt Sigander_300x300

Bengt Sigander är ny arkitekt på Arkitema i Stockholm och tillhör segmentet Living. Han har senast arbetat på Wester+Elsner arkitekter.

Niklas Wahlstein 300x300

Niklas Wahlstein är ny arkitekt vid Working på Arkitemas Stockholmskontor. Han kommer från Thomas Eriksson Arkitekter, TEA, där han jobbade med hyresgästanpassningar och ombyggnadsprojekt, samt butiker och retailkoncept.

Sofia Melin 300x300

Sofia Melin är ny arkitekt vid segmentet Urban på Arkitema i Stockholm. Hon har tidigare arbetat som planarkitekt vid Köpings kommun.

Fabian Pyk 170207

Fabian Pyk är ny uppdragsansvarig arkitekt på Fojab arkitekters stockholmskontor. Han är utbildad på KTH i Stockholm och har tidigare arbetat på bland annat Erséus arkitekter, Nyréns och DAP. Han kommer nu närmast från Arkitema.

Matilda Lindstrîm 170124

Matilda Lindström är ny landskapsarkitekt på Fojab arkitekters stockholmskontor. Hon är utbildad på SLU i Uppsala där hon också arbetat som assisterande lärare. Hon har tidigare praktiserat på Uppsala kommun och på Tengbom i Uppsala.

Toon Maes 170201

Toon Maes är ny medarbetare på Fojab arkitekters stockholmskontor. Han är utbildad landskapsarkitekt på Hogschool i Gent och har tidigare arbetat som landskapsarkitekt bland annat i Belgien och på Funkia i Stockholm.

Tove Forsblom 170124

Tove Forsblom är ny handläggande arkitekt på Fojab arkitekters stockholmskontor. Hon är utbildad på KTH i Stockholm där hon också arbetat som gästlärare. Hon har även examen från Kungl. Konsthögskolan och kommer närmst från 2bk Arkitekter.

Mer att läsa