Gå till innehållet

Här är tolv kollegor på nya jobb

Inredningsarkitekter som gått från eget till anställning och ett helt gäng nya medarbetare på Arkitema och Tengbom. Det finns i veckans skörd av arkitekter på nya jobb.

Victoria Frigert är ny inredningsarkitekt på Krook & Tjäder i Halmstad efter att ha drivit egen verksamhet de senaste fem åren.

 

Anna Struthers är ny arkitekt på Arkitema Living i Stockholm. Hon är från New York där hon arbetat hos Dattner Architects under flera år och är utbildad vid City University of New York. I Sverige har hon drivit en egen firma och arbetat med privata projekt under en kortare tid.

Agnes Johansson är nyutexaminerad arkitekt på Arkitema Learning i Stockholm. Hon är utbildad på UMA och LTH och har tidigare praktiserat på White arkitekter i Stockholm.

Alexandra Ghete är ny arkitekt på Arkitema Living i Stockholm och kommer närmast från Strategisk Arkitektur. Hon har studerat arkitektur i Rumänien samt teknik och hållbar utveckling vid KTH.

Elin Karud är ny arkitekt på Arkitemas Malmökontor. Hon kommer närmast från Sweco Architects i Malmö och är utbildad på Arkitektskolan vid LTH.

Filipa Reis är ny arkitekt på Arkitema Living i Stockholm. Hon är utbildad på arkitekturskolan i Porto, Portugal och vid KTH. Hon har senast jobbat på ON Arkitekter i Stockholm.

Frida Sundbäck har blivit fast anställd arkitekt på Sydark Konstruera. Hon kommer närmast från Steg arkitekter i Göteborg och har tidigare erfarenhet från Varmings Tegnestue och C.F. Møller. Hon är utbildad vid Kongelige Danske Kunstakademin.

Agnieszka Gruszka Adamaszek är ny inredningsarkitekt på Tengbom i Kalmar, studion för arkitektur. Hon har tidigare jobbat på Tengbom som underkonsult och kommer direkt från eget företag Duva Design.

Kristina Finné är ny medverkande arkitekt på Tengbom Öresund i Malmö, studion för arkitektur. Hon är nyutexaminerad från LTH, har tidigare praktiserat på Tengbom och är sedan tidigare utbildad civilekonom.

Michalis Takopoulos är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för kontor. Han är utbildad vid Tekniska Högskolan i Aten samt på École Nationale Supérieure d’Architecture i Montpellier och kommer närmast från LAAV Architects i Nederländerna.

Miriam Ároch är ny arkitekt på Tengbom i Göteborg. Hon har examen från Chalmers och från Umeå Arkitekthögskola och kommer senast från en kurs i miljöpsykologi.

Katarina Rosengren är ny arkitekt på Tengbom i Göteborg, studion för arkitektur. Hon jobbade tidigare på Defyra arkitekter, främst med restaurering av kulturbyggnader.

Mer att läsa