Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nytt jobb

En återvändare till Krook & Tjäder, en meriterad planeringsarkitekt till Tyréns och nya uppdrags- och affärsområdesansvariga på Fojab, Abako och Arkitema. Det och ännu mer i veckans rapport om folk på nytt jobb.

Johanna Vestlin är erfaren inredningsarkitekt som återvänt till Krook & Tjäder efter ett och ett halvt år som tapetdesigner på Sandberg Wallpaper. Hon arbetar på kontoret i Göteborg.

agnesnordin

Agnes Nordin är ny landskapsarkitekt på Krook & Tjäder i Göteborg. Hon har examen med inriktning mot planering och gestaltning och har tidigare arbetat på Adwice och Radar Arkitektur och Planering.

Hanna Areslätt

Hanna Areslätt, planeringsarkitekt, har rekryterats till Tyréns som projektledare och planarkitekt. Hon har tidigare varit projektchef för Frihamnen på Älvstranden Utveckling, projektledare för Frihamnen på stadsbyggnadskontoret i Göteborg och biträdande projektledare för Vision Älvstaden samt projektledare för Översiktsplan för Göteborg.

Eric Engström

Eric Engström är ny affärsområdeschef för segmentet Living på Arkitemas kontor i Stockholm. Han har arbetat med bostadsprojekt på Arkitema sedan 2014 och hade fram till årsskiftet rollen som Kreativ ledare.

Per Hansson

Per Hansson är också ny affärsområdeschef på Arkitemas Stockholmskontor. Han kommer att leda projekt inom kontor och handel i affärsområdet Working, där han tidigare hade rollen som Kreativ ledare.

Saga Axberg

Saga Axberg har nytt jobb som landskapsarkitekt på Funkia landskapsarkitekter i Stockholm. Hon kommer närmast från Tengbom där hon gjorde sitt masterarbete. Innan dess var hon praktikant på Nyréns arkitektkontor. Hon har även arbetet flera år med utställningar i museisektorn.

Suzanne Hansen

Suzanne Hansen är ny uppdragsansvarig arkitekt i Abako Arkitektkontors bostadsteam. Hon har huvudsakligen jobbat i Stockholm på Sweco, Millimeter och senast på White. Hon har även arbetat med design och kommunikation på Stylt Trampoli och Myresjöhus.

Karin Tidblom

Karin Tidblom är ny inredningsarkitekt på Abako Arkitektkontor. Hon har studerat både konst och inredningsarkitektur i Göteborg och kommer närmast från F O Arkitektkontor. Hon kommer främst att arbeta med inredning i vårdmiljöer.

Anna Thorell 161205

Anna Thorell är ny handläggande arkitekt på Fojab arkitekters stockholmskontor. Hon är utbildad på KTH i Stockholm och kommer närmast från Lindberg Stenberg arkitekter där hon arbetat med flertalet bostadsprojekt.

Daniel Jerez 161109

Daniel Jerez är ny medarbetare på Fojab arkitekters stockholmskontor. Han är utbildad arkitekt på Polytechnic University i Madrid och Universidad de Chile i Santiago. Han har tidigare varit frilansande arkitekt i Madrid.

 

Eva Ocklund 161109

Eva Ocklund är ny uppdragsansvarig arkitekt på Fojab arkitekters stockholmskontor. Hon är utbildad på Lunds Tekniska Högskola och kommer närmast från Tengbom där hon varit studiochef för bostadsstudion.

Sanna Westin 170124

Sanna Westin är ny medarbetare på Fojab arkitekters stockholmskontor. Hon är arkitekt utbildad på Lunds Tekniska Högskola och har tidigare praktiserat på White arkitekter i Göteborg samt hos Fojab arkitekter i Malmö.

Mer att läsa