Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Två nya kontorschefer i Göteborg och två projektutvecklare i Stockholms city är bara början på veckans rapport om arkitekter som tagit nya kliv i karriären.

Otto Eriksson har rekryterats till jobbet som arkitekt och kontorschef på Forum arkitekter. Han har tidigare arbetat på Forum, men kommer närmast från Liljewall arkitekter.

Lisa Jonsson blir kontorschef, vice vd och en av fyra huvudägare på Kanozi. Hon har jobbat mer än tio år på företaget och är nu tillbaka efter elva månader på Castellum där hennes roll bland annat var att kvalitetssäkra fastighetsbolagets arkitektur.

Anna Bergström är ny projektutvecklare på Jernhusen där hon kommer att arbeta med program- och hållbarhetsarbetet i överdäckningen av Centralstationsområdet i Stockholm. Hon kommer närmast från BSK arkitekter där hon varit delägare och vice vd.

Jonas Jernberg är ny arkitekt och hållbarhetsexpert inom stadsbyggnad på Jernhusen region Riks. Han kommer senast från jobbet som arkitekt och regional planerare på Stockholms stad.

Sara Hedlund är sedan februari landskapsarkitekt hos Norconsult i Stockholm. Hon kommer närmast från Umeå kommun.

Daniel Terblanche är ny landskapsarkitekt på Norconsults Stockholmskontor.  Han kommer närmast från Sigtunahem och hade dessförinnan eget företag i Sydafrika.

Markus Brolin kompletterar sedan september planteamet på Norconsult i Stockholm. Han arbetar som uppdragsledande planarkitekt och kommer närmast från Ramböll.

Andreas Møller Nielsen är nya arkitekt på Mareld i Göteborg. Han har stort intresse för innovativ design för social hållbar utveckling och arbetar även på Chalmers arkitekturskola.

Isabelle Forsberg började i september att jobba som landskapsarkitekt på Sweco Architects i Sundsvall. Hon är nyutexaminerad från SLU, Ultuna.

Jörgen Winnberg är ny uppdragsansvarig arkitekt på Tyréns i Uppsala där han startar en Uppsalasatsning inom arkitektur tillsammans med ett par kollegor. Han kommer senast från Aros arkitekter och Sweco.

Mer att läsa