Gå till innehållet

Här är elva kollegor med nya tjänster

Tengbom och ÅWL dominerar i veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Sophia Lithell är ny inredningsarkitekt på Tengbom i Malmö och Öresund, Studio Inredning. Hon kommer senast från eget företag inom möbelformgivning och innan dess arbetade hon i Köpenhamn på arkitektfirman Studio David Thulstrup och på möbelföretaget Gubi.

Linnea Bohlin

Linnea Bohlin är ny landskapsarkitekt på Tengbom i Uppsala, Studio Landskap. Hon har tidigare arbetat som landskapsarkitekt på WSP i samma stad.

Kajsa Karlsson

Kajsa Karlsson är ny arkitekt på Tengbom i Malmö, Studio Arkitektur. Hon har studerat vid LTH och kommer närmast från Jaenecke Arkitekter där hon jobbat i sex år.

Inge Olberts

Inge Olberts är ny arkitekt på Tengbom i Jönköping. Hon är examinerad från TU Delft i Nederländerna och har tidigare även studerat vid KTH i Stockholm.

 Julia Aronsson

Julia Aronsson är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, Studio Handel, Hotell och Arenor. Hon är nyutexaminerad från Chalmers.

Dafni Sarakinis

Dafni Sarakinis är ny medverkande landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm, Studio Landskap. Hon är utbildad på SLU och Chalmers och har praktiserat på Göteborgs Stad.

Therese Gradin

Therese Gradin är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, Studio Hälsa & Life Science. Hon är nyutexaminerad, har gjort praktik och jobbat extra på Sweco Architects och har sedan tidigare en civilingenjörsutbildning i bioteknik.

Olof Marnung

Olof Marnung är ny arkitekt på Tengbom i Malmö och Öresund, Studio Arkitektur. Han är nyutexaminerad från arkitektur på LTH 2016 och har tidigare jobbat med film.

Johanna Nisses är ny landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm, Studio Landskap. Hon har tidigare arbetat på Tema.

 LUIS_FILIPE_ROCHA

Luis Filipe Rocha är nyanställd arkitekt på ÅWL. Han kommer närmast från Argo Arkitekter och har en utbildning från Departamento de Arquitectura på Coimbra Universitet i Portugal.

LISA_RUNNERUS_ÅWL

Lisa Runnérus är nytillträdd affärschef på ÅWL. Hon är landskapsarkitekt, anställd på ÅWL sedan augusti 2013 och delägare sedan 2015. Innan dess arbetade hon på Lidingö Stad.

Mer att läsa