Gå till innehållet

Elva kollegor på nya jobb

Flera nyanställda på Tengbom, en parkchef i Sundbyberg och en direktör i Västerås finns bland veckans arkitekter som fått nya jobb.

Anna Wallin Irinarchos är ny inredningsarkitekt på Tengbom i Stockholm. Hon har drivit Wis Design och ritat möbler för till exempel Ikea och Bellemaison samt förskolor i Japan och inredningar på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Jessica Ingelsson är sedan den 1 februari parkchef på Sundbybergs stad. Hon har tidigare jobbat som landskapsarkitekt på kommunen.

Carl Arnö blir ny stadsbyggnadsdirektör i Västerås stad. Han är landskapsarkitekt och kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för Planering och landskap på Tyréns i Umeå.  Han börjar sin tjänst i Västerås i mitten av april.

Jens Ljunggren är ny arkitekt på Bornstein Lyckefors Arkitekter. Han är nyexaminerad från Chalmers och har tidigare arbetat på Herzog och de Meuron.

Susanna Juhlin Glembrandt är ny arkitekt på Murman arkitekter. Hon har lång erfarenhet och kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där hon främst har arbetat med stads- och bostadsplanering i tidiga skeden.

Martin Meyer är också ny arkitekt på Murman arkitekter. Han har masterexamen i arkitektur från ESA i Paris och har yrkeserfarenhet från anställningar i Paris och Stockholm. Han kommer närmast från Larsson arkitekter.

Yonna Levy-Nilsson är även hon ny arkitekt på Murman arkitekter. Hon är utbildad på Konstfack och LTH och kommer närmast från Tema arkitekter.

Maria Lindgren är ny handläggande landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm, studion Landskap. Hon kommer senast från WSP där hon jobbat i fem år.

Amanda Eliasson är ny medverkande arkitekt på Tengbom i Göteborg. Hon är nyutexaminerad från Chalmers.

Maeva Chardon är ny arkitekt och inredningsarkitekt på Tengbom Öresund. Hon kommer senast från White arkitekter i Malmö där hon jobbat i tio år. Innan dess jobbade hon på olika kontor i Paris.

 

Théau Langlois är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion Hälsa och Life Science. Han har jobbat som arkitekt i flera städer runt om i världen, till exempel Nantes, Göteborg och Shanghai.

Mer att läsa