Gå till innehållet

Krook och Tjäder startar kontor i Östersund

Lisa Karlsson har blivit kontorschef för Krook och Tjäders nystartade kontor i Östersund och toppar veckans rapport om folk på nya jobb.

Lisa Karlsson har blivit kontorschef för Krook och Tjäders nystartade kontor i Östersund som till att börja med har fyra anställda. Hon är utbildad på Chalmers och trots den nya rollen som kontorschef kommer hon fortfarande att bo i Göteborg och jobba som arkitekt på Krook och Tjäders huvudkontor där.

Danilo Chiesa är ny arkitekt på Arkitemas Learning-studio i Stockholm. Han är utbildad i Genova, Italien och jobbar sedan 2016 i Stockholm. Han kommer senast från Strategisk Arkitektur.

Pia Hildor Börthas är ny inredningsarkitekt på Arkitemas Health-studio i Stockholm. Hon är utbildad vid Konstfack, KTH och KKH och kommer senast från Whyte och Lilja.

Jana Mooses är ny arkitekt på Arkitemas Learning-studio i Stockholm. Hon är utbildad vid KTH Arkitekturskolan och har arbetat som arkitekt i fem år, senast i skolteamet på Cedervall arkitekter.

Anja Thedenius är ny arkitekt på Arkitemas Living-studio i Stockholm. Hon har flera års erfarenhet från olika typer av projekt och arkitektkontor och kommer närmast från Cedervall arkitekter där hon arbetat med skolor, museer och restaurering.

Tove Mattsson är ny arkitekt vid Arkitemas Living-studio i Stockholm. Hon kommer att arbeta med bostadsprojekt och kommer närmast från Kontur där hon främst arbetade med bostäder i olika skeden.

Josephine Howes är ny arkitekt vid Arkitemas Learning-studio i Stockholm. Hon är nyutexaminerad från Arkitekturskolan KTH och har sin bachelorexamen i Interior Architecture från University of Brighton. Hon har flera års erfarenhet från arkitektkontor i London, senast LTS Architects.

Daniele Lombardi är ny arkitekt vid Arkitema Living i Stockholm. Han har senast jobbat som frilansarkitekt i Sverige och innan det på Inter Project Group i Krakow. Han är utbildad vid Politecnico di Torino och Politechnika Krakowska University.

Mer att läsa