Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vi söker nu två nya kollegor, en uppdrags­ansvarig arkitekt och en handläggande arkitekt.

Annonsör
Nordisk Kombination Arkitekter
Tjänst
Handläggande arkitekt
Tjänst
Uppdragsansvarig arkitekt
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Vårt kontor har många pågående och inkommande uppdrag och behöver omgående förstärkning. Vi söker i detta skede två arkitekter. En uppdragsansvarig arkitekt med flerårig erfarenhet samt en handläggande arkitekt med god projekteringsvana.   

Vi söker dig som är nyfiken och har driv. Lika viktiga egenskaper är att du är öppen och kan lyssna, tänka om för att tänka nytt. Vi söker arkitekter som utmanas av komplexa projekt. Du ska gilla snabba puckar och att verka i ett högt tempo.

Hos oss är förmågan att kunna växla mellan teamarbete och självständigt arbete viktigt. Vi eftersöker dig som stimuleras av att få kreativt handlingsutrymme, kan kommunicera väl och driva projekten framåt. Struktur och systematik är A och O i ett flertal av våra projekt eftersom komplexitet och projekttid kräver detta. På vårt kontor har vi ”högt i tak” och du har stora möjligheter att påverka, växa och ta ansvar.

Just nu arbetar vi med flera stora ombyggnader i kulturhistoriskt värdefulla fastigheter, vi driver detaljplaneprocesser och projekterar nyproduktion av högteknologiska och gröna datahallar. En härlig kombination tycker vi själva.  

Vår styrka, utöver att skapa bra arkitektoniska lösningar, är att driva komplexa projekt effektivt.  

Projekteringsvana i ArchiCad är en förutsättning. Goda kunskaper i AutoCad och Adobe-familjen är även meriterande.

Vi på Nordisk Kombination vill tillsammans med dig förbättra och utveckla dagens arkitektur, allt från den minsta detaljen till de allra största frågorna. Vill du vara med och påverka?

Hör av dig till oss med ett CV, referensprojekt och personligt brev till office@nkark.se senast den 1:a mars, intervjuer sker löpande.

På återseende!

Nordisk Kombination Arkitekter

Om oss
Nordisk Kombination Arkitekter är ett mindre och personligt kontor beläget intill Hötorget i centrala Stockholm. Vi på Nordisk Kombination drivs av att förbättra och utveckla dagens arkitektur, allt från den minsta detaljen till de allra största frågorna. Vi har en lång tradition av att jobba med nybyggnad och kvalificerad ombyggnad i nära dialog med våra kunder. Vi tar ett stort ansvar för helheten i projekten och har under de senare åren upplevt en stor tillökad efterfrågan på vår kunskap. Vi behöver växa!

Annonsör
Nordisk Kombination Arkitekter
Tjänst
Handläggande arkitekt
Tjänst
Uppdragsansvarig arkitekt
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Fler lediga jobb

Mer att läsa