Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vi söker Arkitekt till Byggenheten

Halmstad kommun logotyp
Annonsör
Halmstad kommun
Tjänst
Arkitekt
Ort
Halmstad
Sista ansökningsdag

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Bygg- och miljöförvaltningen ska genom sitt uppdrag möjliggöra en god livsmiljö för invånare, besökare och näringsidkare i ett växande Halmstad.
Organisationen är i ett starkt utvecklingsskede både gällande service och som en viktig aktör i att bygga en hållbar kommun.
Vår förvaltning ansvarar bland annat för kartförsörjning, bygglov, lantmäteriförrättningar, miljö- och hälsoskyddsfrågor. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Halmstad. Vill du vara med och påverka?

Du kommer tillhöra enheten för bygglov, tillsyn och bostadsanpassning i ett team med många olika kompetenser där ständigt lärande och utveckling förespråkas och du förväntas bidra till helheten. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete och arbetstid efter flextidavtal.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bygglovsarkitekt innebär att göra bedömningar och ge råd i utformningsfrågor samt att handlägga och fatta beslut i ärenden med särskild vikt på arkitektur och gestaltning, ofta i känsliga kulturmiljöer. Du fungerar också som en intern resurs på enheten för att stötta övriga kollegor i gestaltningsfrågor. En viktig del av arbetet är att bidra med din kompetens i kontakt med andra förvaltningar i samhällsbyggnadsprocessen olika skeden, bland annat detaljplaner, strategiska planer och arbetet framåt med gestaltad livsmiljö.

Du som söker tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Här kommer du ha kontakt med allmänhet, byggare, konsulter, politiker liksom andra myndigheter. Vi är en relativt stor enhet om 20 personer med roller som bygglovshandläggare, byggingenjörer, tillsynsutredare och bostadsanpassare. Vår enhetschef är stadsarkitekt och tror starkt på att nyttja varje individs styrkor och motivation i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad arkitekt. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du måste ha god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt. Du är strukturerad, serviceinriktad och initiativrik. God kommunikationsförmåga är en förutsättning för tjänsten och du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kommer att ha löpande urval och kan därför komma att höra av oss innan annonstiden är slut.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid 100%

Tillträde : Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-01 23:59

Referensnummer : C152975 – 2023

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Daniella Gustavsson, HR Ansvarig,
 daniella.gustavsson@halmstad.se

Facklig företrädare

Susanne Holmquist Jönsson, Vision & skyddsombud, telefonnr  035-137236
 susanne.holmquist.jonsson@halmstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Varmt välkommen med din ansökan!

Halmstad kommun logotyp
Annonsör
Halmstad kommun
Tjänst
Arkitekt
Ort
Halmstad
Sista ansökningsdag

Fler lediga jobb

Mer att läsa