Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Avdelningschef C.F. Møller LAB + Arkitekt stadsbyggnads­projekt

Annonsör
C.F Møller LAB
Tjänst
Arkitekt
Tjänst
Avdelningschef
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Avdelningschef C.F. Møller LAB i Stockholm
Drivs du av ett intresse för arkitektur och av att leda kreativa processer? Vi söker en erfaren arkitekt med stark konceptuell och gestaltande förmåga som kan axla ansvaret för vår tävlingsavdelning C.F. Møller LAB. 

Kort om C.F. Møller LAB
C.F. Møller LAB etablerades 2012 som en avdelning för tidiga designfaser, arkitekttävlingar och för att utveckla egna verktyg och metoder för projektutveckling. Fokus i C.F. Møller LAB ligger på att ta fram starka gestaltningskoncept och visualisera dem i ritning, bild, diagram, modell och text. Arbetet utförs integrerat med våra stödfunktioner som Landscape & Urbanism, Democratic Design, Hållbarhetsavdelning, Visualiseringsavdelning och i nära samarbete med övriga LAB i andra länder.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig en arbetsplats i en ambitiös och kreativ arbetsmiljö. Du är del av en internationell arkitektverksamhet med kontor centralt i Stockholm. Här står dina utvecklingsmöjligheter i fokus och här värdesätts kollegial sammanhållning och trivsel högt. Du ges möjligheten att i samarbete med andra arkitekter, stadsplanerare, ingenjörer och landskapsarkitekter, driva projekt på en arbetsplats där teamkänsla och kvalitet är ledord. Vi är ett arkitektkontor med stor yrkesmässig bredd där dina kunskaper tillåts att inspirera kollegor och där kollegors kunskaper utvecklar dig.

Vem är du?
Vi tror att du är en examinerad arkitekt med minst fem års yrkeserfarenhet, och har erfarenhet av att leda team i tävlingar och tidiga skeden.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg och stark person med pedagogisk skicklighet. Du kan entusiasmera dina kollegor och vågar tänka utanför boxen. Som person är du kommunikativ, flexibel och van att arbeta i ett högt tempo. Du behöver behärska svenska språket väl, både i tal och skrift, och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och samarbetspartners.

Rollbeskrivning:
–       Du är arkitekt med minst fem års erfarenhet av tävlingar och tidiga skeden
–       Du är bra på att kommunicera dina idéer både internt och externt.
–       Du är van att leda och driva projekt.
–       Du kan leda och fördela arbetet i avdelningens olika tävlingsprojekt.
–       Du kan kontrollera och styra projektens ekonomi och leverera mot uppsatta mål.
–       Du har förmågan att driva C.F. Møller LAB genom ackvisition och projektutveckling.


Arkitekt – med erfarenhet av stadsbyggnadsprojekt 
C.F. Møller Architects i Stockholm söker en arkitekt eller planarkitekt med erfarenhet från stadsbyggnadsprojekt. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av arbete i tidiga skeden med detaljplanering och stadsbyggnad. 

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig en arbetsplats i en ambitiös och kreativ arbetsmiljö. Du är del av en internationell arkitektverksamhet med kontor centralt i Stockholm. Här står dina utvecklingsmöjligheter i fokus och vi värdesätter kollegial sammanhållning och trivsel högt. Du ges möjligheten att i samarbete med andra arkitekter, stadsplanerare, ingenjörer och landskapsarkitekter, driva projekt på en arbetsplats där teamkänsla och kvalitet är ledord. Vi är ett arkitektkontor med stor yrkesmässig bredd där du delar med din av dina kunskaper och låter dig inspireras av andra.

Rollbeskrivning:
–       Du är arkitekt eller planeringsarkitekt med minst 5 års erfarenhet av stadsbyggnadsprojekt, detaljplanering och tidiga skeden.
–       Du har erfarenhet och kunskap om PBL och planprocessen.
–       Du har god gestaltningsförmåga.
–       Du är bra på att kommunicera dina idéer både internt och externt.

Vem är du?
Vi tror att du är engagerad, kommunikativ och van att arbeta i ett högt tempo. Du behöver behärska svenska språket väl, både i tal och skrift, och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och samarbetspartners.

Ansökan
Tjänsterna avser heltid och kommer vara lokaliserade till kontoret i Stockholm. Om någon av tjänsterna låter intressanta är kan du läsa mer om den samt söka här:
Job – C.F. Møller (cfmoller.com)

Kontaktperson
Danyal Taylan 
C.F. Møller Stockholm

Annonsör
C.F Møller LAB
Tjänst
Arkitekt
Tjänst
Avdelningschef
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag

Fler lediga jobb

Mer att läsa