Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 47. Fjorton kollegor på nya tjänster

Anders Thelaus har börjat på Ahlqvist och Almqvist arkitekter och toppar veckans lista. Den innehåller även nya anställda på Arkitema, Jais Landén Krantz arkitekter, Afry, Här! och AART.

Anders Thelaus är ny arkitekt hos Ahlqvist och Almqvist arkitekter. Han kommer senast från Gajd arkitekter i Göteborg.

Linnea Frie är ny arkitekt hos Ahlqvist och Almqvist arkitekter. Hon är nyexaminerad från KTH och har tidigare gjort praktik hos Jonas Lindvall.

Åsa Swan är ny affärsområdeschef på Arkitema. Hon kommer närmast från Älvstranden utveckling och har tidigare varit planchef i Göteborgs stad.

Martin Jakubowski har börjat på Jais Landén Krantz arkitekter i Helsingborg. Han är utbildad vid Kunstakademiets arkitektskole i Köpenhamn samt vid Arkitektskolan i Lund, och kommer senast från Jais arkitekter.

Emma Strömberg har börjat som arkitekt på Jais Landén Krantz arkitekter i Lund. Hon har en examen i arkitektur från LTH. Hon har tidigare praktiserat på Inter Ikea group.

Arvid Westberg är ny arkitekt på Jais Landén Krantz arkitekter i Lund. Han är nyutexaminerad från KTH i Stockholm och har tidigare praktiserat på Note designstudio.

Åsa Swanberg Lorentzen har börjat som inredningsarkitekt på Jais Landén Krantz arkitekter i Lund. Hon kommer närmast från Liljewall i Malmö.

Herman Holmqvist är ny landskapsarkitekt på Afry. Han är nyutexaminerad från SLU, Alnarp med en kandidat som landskapsingenjör och masterexamen i landskapsarkitektur.

Jenny Thyberger är ny landskapsarkitekt på Afry i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Tengbom.

Johanna Ottosson är landskapsarkitekt på Afry i Stockholm. Hon har en master i landskapsarkitektur från SLU och har tidigare arbetat som landskapsarkitekt på Botkyrka kommun.

Jenny Brandborg är nyanställd arkitekt på Här! i Malmö. Hon kommer senast från Plan- och byggnadskonst i Lund och har en masterexamen från LTH.

Anna Olofsson är nyanställd medverkande arkitekt på Här! i Malmö. Hon kommer senast från Panorama arkitekter och har en masterexamen från LTH.

Saga Axberg är landskapsarkitekt och expert inom social hållbarhet på AART architects i Stockholm. Hon kommer närmast från en tjänst som landskapsarkitekt och samhällsplanerare på Funkia landskapsarkitektur i Stockholm.

Ylva Preutz är kontorschef och associerad partner på AART architects i Stockholm. Hon kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för social och ekonomisk hållbarhet på Tyréns.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa