Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 44. Tretton kollegor på nya tjänster

Christina Turesson är ny kontorschef på Kod och toppar veckans lista som också innehåller nya arkitekter på HSB Göteborg, Krook och Tjäder, Link, Semrén och Månsson samt Sweco.

Christina Turesson har tillträtt en ny tjänst som kontorschef på Kod arkitekter. Hon har arbetat som uppdragsansvarig arkitekt på Kod sedan 2016.

Karin Edlund är ny arkitekt och stadsplanerare på Kod arkitekter. Hon kommer senast från Asplan Viak i Oslo och är utbildad vid Arkitektskolan i Aarhus, Danmark.

Martin Karlsson är ny projektutvecklare på HSB Göteborg. Han är utbildad arkitekt på Chalmers och har varit projekterande arkitekt på Erséus arkitekter och What arkitektur.

Jozefin Kraft är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från White arkitekter.

Clara Bergman är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon är nyexaminerad från KADK i Köpenhamn.

Sara Höglund är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från Krook och Tjäder.

Susanna Karlsson är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Falköping. Hon är nyexaminerad från Chalmers.

Ida Grönqvist är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Falköping. Hon är nyexaminerad från arkitekthögskolan i Umeå.

Frida Skarp har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer närmast från Tengbom i samma stad.

Magnus Lindgren är ny inredningsarkitekt på Semrén och Månssons Stockholmskontor. Han har senast varit utvecklingsansvarig på White.

Pernilla Fjellestad är ny arkitekt och studiochef på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon har studerat arkitektur på KTH och LTH och kommer senast från bostadsutvecklaren Erik Wallin.

Maude Östaneng är ny arkitekt och studiochef på Semrén och Månssons Göteborgskontor. Hon kommer senast från Norconsult och har tidigare drivit Glantz arkitektstudio.

Julia Elmesiöö är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Uppsala. Hon har en masterexamen från SLU Ultuna och kommer senast från Nawe.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa