Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 43. Tolv kollegor på nya tjänster

Sara Hedberg Ek är ny kontorschef och uppdragsansvarig arkitekt på Horisont. Veckans lista innehåller också nya medarbetare på Krook och Tjäder samt Link.

Sara Hedberg Ek är ny kontorschef och uppdragsansvarig arkitekt på Horisont arkitekter. Hon kommer närmast från Tengbom. Hon har läst arkitektur på LTH och TU Graz.

Lila Calles är ny arkitekt på Horisont arkitekter. Hon har arbetat som arkitekt på Ikea och Jaenecke arkitekter, och är utbildad i Buenos Aires.

Sandra Fritz är ny arkitekt på Horisont arkitekter. Hon har tidigare arbetat på Akelius, Malmö, We group, Göteborg samt Hames Sharley architects, Sydney.

René Andersson är ny arkitekt på Horisont arkitekter i Malmö. Han har en masterexamen i arkitektur från KADK i Köpenhamn

My Hartman är ny arkitektpraktikant hos Horisont arkitekter i Malmö. Hon har studerat tre år på Arkitektskolan i Lund och kommer att vara hos Horisont i ett år.

Alexandra Brunius är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från Här Malmö.

Josefin Franzén är anställd som arkitekt på Link arkitektur i Malmö. Hon kommer närmast från Sweco.

Jonatan Westlin har börjat som planeringsarkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han kommer närmast från Borås stads planenhet.

Gustaf Selling har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Uppsala. Han kommer närmast från Andreas Martin-Löf arkitekter i Stockholm.

Karin Lundin har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer närmast från White arkitekter i Göteborg.

Anna Belfrage har börjat som landskapsarkitekt på Krook och Tjäder i Borås. Hon kommer närmast från hennes eget företag Natur och landskap i Borås.

Krestian Ingemann har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Malmö. Han kommer närmast från Sweco arkitekter i Köpenhamn.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se


Mer att läsa