Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 36. Tio kollegor på nya tjänster

Hilde Rosell-Rivertz är ny uppdragsansvarig arkitekt på Ettelva arkitekter. På veckans lista finns också en planchef på stadsbyggnadskontoret i Malmö, en kreativ ledare på Tengbom, ny ledarduo för Archus syd samt nya arkitekter Tengbom och Sweco.

Hilde Rosell-Rivertz är ny uppdragsansvarig arkitekt på Ettelva arkitekter. Hon kommer senast från Niras arkitekter.

Natasa Stankovic är ny planarkitekt på Ettelva arkitekter. Hon kommer senast från Tyresö kommun.

Hanna Mårtensson är ny handläggande landskapsarkitekt på Ettelva arkitekter. Hon kommer senast från Bjerking.

Clara Frick är ny arkitekt på Tengbom i Malmö, där hon även tidigare praktiserat. Hon tog sin masterexamen i arkitektur vid Chalmers i våras.

Ulrika Signal tillträder rollen som uppdragsansvarig planeringsarkitekt på Tengbom. Hon kommer närmast från rollen som process- och projektledare på stadsbyggnadskontoret i Malmö och är utbildad planeringsarkitekt på Blekinge tekniska högskola.

Vesna Vasiljkovic är ny planchef på stadsbyggnadskontoret i Malmö. Hon kommer närmast från rollen som affärs- och kontorschef på Tengbom.

Cecilia Aldén är vd på Archus nya kontor i Östergötland, Archus syd. Hon kommer närmast från Arqly.

Julia Svärd är vice vd och landskapsarkitekt på Archus syd. Hon kommer närmaste från Arqly.

Erik Wingquist tillträder rollen som kreativ ledare för sju av Tengboms kontor. Han kommer närmast från KTH där han varit programansvarig och undervisat i arkitektur. Parallellt med det har han drivit arkitektkollektivet Testbedstudio.

Elin Rittmark är ny uppdragsansvarig arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer närmast från Abako arkitektkontor och har tidigare arbetat på Centrum för vårdens arkitektur och White.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa