Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 35. Tio kollegor på nya tjänster

Fredrik Schönfeldt är ny gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. I veckans rapport finns också nya medarbetare på Tengbom, Vincero, Kanozi, Krook och Tjäder, EGA Erik Giudice architects och The heads.

Fredrik Schönfeldt är ny gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. Han kommer närmast från Sweco där han varit uppdragsansvarig landskapsarkitekt och tillförordnad gruppchef.

Per Rinde återvänder till Tengbom, där han kommer att arbeta med stadsbyggnad på kontoret i Malmö. Han är utbildad arkitekt vid LTH och kommer senast från rollen som stadsplanerare på Stockholms stadsbyggnadskontor.

Frida Forkman är ny arkitekt på Tengbom. Hon är utbildad på Chalmers och Umeå universitet och kommer närmast från rollen som arkitekt på Bygglovsbutiken.

Sara Vikstrand är ny gestaltningsledare och uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm. Hon kommer närmast från rollen som kreativ ledare på Arkitema i Stockholm.

Fredrik Drotte är ny stadsutvecklingschef på Vincero. Han kommer närmast från ÅWL.

Sara Persson är ny inredningsarkitekt på Kanozi. Hon kommer närmast från Tengbom.

Linnea Hedin är ny arkitekt på Krook och Tjäder i Borås. Hon kommer närmast från Tengbom i Göteborg.

Tobias Pålsson har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han kommer närmast från Okidoki arkitekter.

Barbara Gensler har börjat som arkitekt på EGA Erik Giudice architects i Stockholm. Hon kommer närmast från Gatun arkitekter i samma stad och är utbildad vid Lodz university of technology i Polen och på KTH.

Isa Draiby är ny arkitekt på The heads. Hon har en masterexamen i arkitektur från Det kongelige akademi i Köpenhamn.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa