Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 34. Nio kollegor på nya tjänster

Thea Wängborg är ny arkitekt på Belatchew. Med på veckans lista finns också nya medarbetare på Sweco, Krook och Tjäder, Elinder Sten och Carsten Andersson.

Thea Wängborg har börjat som medverkande arkitekt på Belatchew arkitekter. Hon kommer senast från Carl Fredrik Svenstedt architecte i Paris.

Lucy Andersson är ny handläggande arkitekt på Belatchew arkitekter. Hon kommer senast från BSK arkitekter.

Felicia Lans är ny handläggande arkitekt på Belatchew arkitekter. Hon kommer senast från BSK arkitekter.

Emelie Sjöström tillträder som ny studiochef på Sweco i Umeå. Hon har varit planarkitekt på Sweco architects sedan 2018.

Hannes Wiklund är ny arkitekt på Elinder Sten. Han har en masterexamen i arkitektur från KTH och har tidigare praktiserat på Bergkrantz.

Mark Seares är ny arkitekt på Elinder Sten. Han har en masterexamen i arkitektur från KTH och har tidigare praktiserat på Corem property group.

Karin Stenström har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Malmö. Hon kommer närmast från HMXW arkitekter i Stockholm.

Karen Cubells har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder. Hon kommer närmast från Bornstein Lyckefors arkitekter i Göteborg.

Cornelia Åkerlund är ny arkitekt på Carsten Andersson arkitekter i Malmö. Hon har tidigare jobbat på Inter Ikea i samma stad.

• Har du också bytt jobb? Mejla till NyttJobb@arkitekt.se

Mer att läsa