Gå till innehållet

Vecka 20. Åtta kollegor på nya tjänster

Veckans rapport innehåller nya medarbetare på Krook och Tjäder, WSP, Delta akustik och Framtiden byggutveckling.

Patrik Vikberg har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Uppsala. Han är nyutexaminerad arkitekt med masterexamen från KTH.

Gaia Busi har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder. Hon kommer närmast från Il Prisma arkitekter i Milano.

Petra Högström har börjat som inredningsarkitekt på Krook och Tjäder. Hon är nyexaminerad arkitekt.

Petra Jingstål har börjat som arkitekt och akustikkonsult hos Delta akustik i Stockholm. Hon har tidigare arbetat i samma roll hos Norconsult.

Anna-Maria Pershagen är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon har en masterexamen från SLU, Ultuna och har även studerat ett år vid École nationale supérieure d’architecture et de paysage i Bordeaux. Hon kommer senast från Grön stad mark och anläggning.

Michael Vipond är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Han har arbetat de senaste åtta åren i Storbritannien och har masterexamen vid University of Greenwhich.

Teresa Yousef är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon har en masterexamen från SLU, Ultuna och gjorde även sin praktik på WSP.

Marcelo Arancibia är ny projektchef på Framtiden byggutveckling i Göteborg. Han kommer senast från Riksbyggen där han har arbetat som projektledande arkitekt inom nyproduktion.

Mer att läsa