Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Vecka 5. Tio kollegor på nya tjänster

Semrén och Månsson har rekryterat en träexpert och Liljewall i Stockholm har fått en ny studiochef. Med i veckans rapport finns dessutom nya kollegor på regionfastigheter i Skåne, Archus, Bau, Fojab och Sweco samt ett nystartat kontor.

Jan Larsson har rekryterats till Semrén och Månsson. Han är arkitekt och adjungerad professor på Chalmers med lång erfarenhet av hållbart träbyggande.

Melinda Delst-Stokes har tillträtt rollen som ny studiochef på Liljewall i Stockholm. Hon är utbildad på Hooge school voor kunsten Utrecht och har tidigare arbetat på HofmanDujardin samt i eget företag i Nederländerna. Närmast kommer hon från Sandellsandberg arkitekter.

Christel Månsson har fått en ny tjänst på fastighetsutveckling, regionfastigheter i Region Skåne. Tidigare har hon arbetat på inredningsavdelningen, regionfastigheter.

Thomas Touma är nyanställd arkitekt på Bau. Han är utbildad i Aleppo och har tidigare praktiserat hos Urban design.

Karl Johan Kember har rekryterats till Fojab för att ansvara för kompetensområdet byggnadsvård. Han är certifierad sakkunnig avseende kulturvärden och sitter i Sveriges Arkitekters kulturmiljöråd.

Viktor Ståhl tillträder som ny projektledare för stadsutvecklingsprojekt på Archus. Han kommer närmast från rollen som planarkitekt på Västerås stad.

Jenny Askåsen är ny arkitekt och tillgänglighetssakkunnig på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer närmast från Västra Götalandsregionen.

Victor Lindén, Anna Bärring och Matilda Lundmark har startat det Stockholmsbaserade arkitektkontoret Bräck studio med inriktning på bostäder och offentliga miljöer.

Mer att läsa