Gå till innehållet

Vecka 16. Åtta kollegor på nya tjänster

Nya medarbetare på Tengbom, Archus, Gatun och BAU. Här är veckans lista med arkitekter som bytt arbetsplats.

Rut Näsman är ny landskaps­arkitekt på Tengbom i Göteborg. Hon är utbildad på SLU Alnarp och kommer närmast från rollen som landskapsarkitekt på park- och naturförvaltningen, Göteborgs stad.

Martin Karlsson är ny arkitekt på Archus i Uppsala. Han har varit kontorschef på Tengbom i Uppsala och är en av grundarna till Werket arkitekter.

Ulrika Wetterstrand är ny arkitekt på Archus i Uppsala. Hon har tidigare varit studiochef på Tengbom i Uppsala och är en av grundarna till Werket arkitekter.

Jakob Sjöberg är ny arkitekt på Gatun. Han kommer närmast från Tengbom och har tidigare studerat arkitektur vid Lunds tekniska högskola.

Pantea Peighami är ny arkitekt på Gatun. Hon har studerat arkitektur vid Tehran University i Iran och har även en högskoleingenjörsexamen i byggteknik och design från KTH i Stockholm.

Amer Marroush är nyanställd arkitekt på BAU. Han kommer senast från Horisont arkitekter och har tidigare arbetat på Skanska teknik.


Louise Björkander är ny arkitekt på BAU. Hon har tidigare arbetat på Flor arkitektur.


Isa Ehn tillträder rollen som handläggande arkitekt på Tengbom i Stockholm. Hon har en master i arkitektur från KTH och kommer närmast från 2BK arkitekter.

Mer att läsa