Gå till innehållet

Vecka 12. Åtta kollegor på nya tjänster

Katarina Ström gör comeback på Strategisk arkitektur och toppar veckans lista som också innehåller nya medarbetare på Billingham och Flygare, Arkitekthuset, Sweco och Krook och Tjäder.

Katarina Ström är arkitekt på Strategisk arkitektur. Efter uppehåll för studier och egen verksamhet som konsult är hon tillbaka på företaget där hon kommer att arbeta med bostäder.

Nejra Lagumdzija är ny landskapsarkitekt på Strategisk arkitektur. Hon är utbildad vid SLU, KTH och The University of Sheffield. Hon har arbetat åtta år som landskapsarkitekt och varit partner på Tengbom.

Linn Standahl är ny arkitekt på Strategisk arkitektur med inriktning på bostäder. Hon har en masterexamen från KTH Arkitektur och har studerat på Tokyo Institute of Technology. Tidigare har hon arbetat på Arkitema i Stockholm.

Rami Kousah är ny arkitekt på Strategisk arkitektur. Han har studerat magisterprogrammet i energieffektivt byggande vid Dalarnas högskola och har tidigare arbetat hos Hermelin och Palmstierna arkitekter.

Sofie Valtinat är ny landskapsarkitekt på Billingham och Flygare. Hon är utbildad vid SLU Alnarp.

Martin Eriksson är ny arkitekt på Arkitekthuset. Han kommer närmast från Södergruppen arkitekter.

Jenny Olausson har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg och kommer närmast från AL Studio i samma stad.

Klara Edvardsson är ny stadsplanerare på Sweco architects i Stockholm. Hon har tidigare jobbat som planarkitekt på Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning i Sandviken.

Mer att läsa