Gå till innehållet
Gå till startsidan

Sveriges Arkitekters bransch- och medlemstidning

Åtta kollegor på nya tjänster

Systra och Fojab har flest nyanställda på listan den här veckan men även Rundquist och Tengbom har fått nya kollegor.

Robin Sterner är landskapsarkitekt på Systra i Malmö. Han har tidigare arbetat på Afry.

Hanna Reini arbetar är ny landskapsarkitekt på Systra i Malmö. Hon kommer närmast från Atkins Sverige.

Gabriella Croneborg är ny landskapsarkitekt på Systra i Stockholm. Hon kommer direkt från studier på SLU Alnarp och gjorde under 2020 en praktikperiod på Systra i Malmö.

Johanna Nordin är ny arkitekt på Fojab i Stockholm. Hon kommer närmast från Semrén och Månsson och har även praktiserat på CF Møller, Joliark och Adept i Köpenhamn. Hon har en kandidatexamen i arkitektur från Umeå universitet och en master från KTH.

Alvaro Itarte är ny arkitekt på Fojab i Malmö. Han har arbetat bland annat för Carlos Ferrater (OAB Barcelona) och Francisco Mangado, och har även en master i entreprenörskap och innovation.

Malin Valušková är ny arkitekt på Fojab i Stockholm. Hon har en arkitektexamen från KTH och har tidigare i arbetat på Berg Thornton och Söderberg Söderberg.

Martin Gabrielsson är nyanställd arkitekt hos Rundquist arkitekter. Han har en masterexamen från KTH och har tidigare praktiserat hos &Rundquist.

Sophy Longe Olsson är certifierad tillgänglighetssakkunnig, arkitekt samt inredningsarkitekt på Tengbom i Göteborg. Hon har tidigare arbetat på bland annat BSV och Sweco, och har en masterexamen från Chalmers och inredningsarkitektexamen från Trisakti University i Jakarta.

Mer att läsa