Gå till innehållet

Tolv landskapsarkitekter på nya jobb

Veckans rapport om folk på nya jobb innehåller ett gäng SLU-utbildade på Bjerking och WSP.

Matilda Lindström är ny landskapsarkitekt på Bjerking Stockholm.  Hon kommer närmast från Fojab arkitekter.

Maria Marklund har ny befattning inom Bjerking. Sedan 1 april är hon teamledare för Bjerkings landskapsarkitekter i Stockholm.

Andreas Östlund är ny landskapsarkitekt på Bjerking Stockholm. Han kommer närmast från Fojab arkitekter.

Elin Ruth är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Uppsala. Hon är utbildad vid SLU Ultuna och har tidigare arbetat på Tema.

Emma Karlsson är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Halmstad. Hon är utbildad vid SLU Alnarp och har tidigare arbetat på Varbergs kommun.

Sofia Brydolf är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Halmstad. Hon har de senaste 10 åren arbetat på exploateringskontoret i Stockholm stad.

Kristine Gillespie är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Hon har 15 års yrkeserfarenhet som landskapsarkitekt i både Sverige och USA med inriktning mot gestaltning, planering och projektering av det offentliga rummet.

Nina Wiman är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Hon är utbildad vid SLU Alnarp och har tidigare arbetat på Eskilstuna kommun.

Charlotta Lindberg är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Hon är nyutexaminerad från SLU Ultuna och har tidigare arbetat på Ekologigruppen i Stockholm.

Rebecka Ingemansson är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Hon är utbildad på SLU Alnarp.

Ida-Maria Lundström är nyanställd medarbetare på WSP i Göteborg. Hon är utbildad landskapsarkitekt på SLU Alnarp.

Elin Holgérus är nyanställd landskapsarkitekt på WSP i Göteborg. Hon är utbildad vid SLU i Alnarp och Köpenhamns universitet och kommer närmast från Enviro planning i Göteborg.

Mer att läsa