Gå till innehållet

Tolv kollegor på nya jobb

Nyrekryteringar på Bau, Kanozi, Riksdagens fastighetsavdelning, BSK och Sweco finns i veckans rapport om folk på nya jobb.

Daniel Albrecht är ny arkitekt på BAU. Han är från Tyskland och studerade arkitektur i Karlsruhe. Han har tidigare jobbat åt Allman Sattler Wappner architekten i München.

Henrik Brodén är återanställd som arkitekt på BAU efter två år på Agnasark respektive Werket arkitekter i Uppsala. Han är utbildad på Chalmers.

Anna Mitrolios är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon kommer senast från jobbet som arkitekt på Wingårdhs inredningsavdelning.

Annika Söderqvist är nyanställd inredningsarkitektpå Riksdagens fastighetsavdelning. Hon kommernärmast från Sweco.

Marie Hagman har fått rollen som ansvarig inom inredning på Krook och Tjäder. Hon har 30 års erfarenhet som inredningsarkitekt och har jobbat på företaget sedan 2006.

Martin Wulff har rekryterats till den nya tjänsten som kontorschef på BSK arkitekter i Stockholm. Han kommer närmast från en tjänst som avdelningschef vid bygg- och fastighetsavdelningen på Skansen.

Melissa Alp är ny arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon är nyutexaminerad från KTH.

Eeva Rumpunen är återvändare och landskapsarkitekt på Sweco i Halmstad. Hon kommer närmast från ÅF Infrastructure.

Filip Siewertz är ny plan- och landskapsarkitekt på Sweco i Göteborg och jobbar som teknik- och uppdragsansvarig i stadsbyggnadsuppdrag. Han kommer närmast från stadsbyggnadskontoret i Göteborg.

Kaisa Rajamäe är ny landskapsarkitekt på Sweco i Göteborg. Hon är nyexaminerad från SLU Alnarp.

Ruxandra Bardas-Dunare är ny arkitekt på Sweco i Göteborg. Hon kommer närmast från Chalmers Arkitektur.

Karin von Geijer är ny arkitekt på Sweco i Göteborg och jobbar både med inredning och husuppdrag. Hon kommer närmast från Tengbom.

Mer att läsa