Nyheter

Tolv kollegor på nya jobb

30 november 2018

En hållbarhetschef på Rikshem och nya medarbetare på A-arkitekter, Ankar, Kanozi och Cedervall finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären.

Annons

Malin Bosaeus har rekryterats som hållbarhetschef på Rikshem. Hon har en arkitektexamen från Chalmers och en civilingenjörsexamen från Luleå tekniska universitet. Hon kommer närmast från Research Institutes of Sweden, Rise, där hon jobbat med innovation och social hållbarhet inom stadsutveckling.

Sabine Lepére är nyanställd på A-arkitekter. Hon kommer senast från Asante.

Annons

Erik Ristoja nyanställd på Ankar arkitekter. Han har tidigare arbetat på Strategisk arkitektur.

Jennifer Lilja är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon kommer senast från Origo arkitekter i Stockholm.

Maja Dylin är ny arkitekt på Kanozis nyöppnade kontor i Stockholm. Hon har studerat på UMA i Umeå och på KADK i Köpenhamn samt praktiserat på Varg arkitekter.

Annons

Nadja Grahm är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon är nyexaminerad från LTH och har praktiserat på AG arkitekter i Stockholm.

Eugenio Fortis är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Han kommer senast från Kjellgren Kaminsky och innan dess arbetade han som arkitekt i Spanien.

Alex Pollock är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon är utbildad i Valencia, Spanien, där hon också arbetat, liksom i Warszawa och Köpenhamn. De senaste fyra åren har hon arbetat på Sweco i Göteborg.

Annons

Emili Norén är ny arkitekt på Cedervall arkitekter. Honär utbildad vid KTH och kommer senast från 2BK arkitekter.

Andrés Mongrut-Steane är ny arkitekt på Cedervall arkitekter. Hanär utbildad vid KTH och kommer senast från Alma arkitekter.

Ana Taras är ny arkitektpå Cedervall arkitekter. Honär utbildad vid UTCN, Cluj Napoca i Rumänien och kommer senast från Barkk – byggnadskonst, arkitektur och konst.

Annons

Bogdan Ilic är ny arkitekt på Cedervall arkitekter. Han är utbildad vid Universitetet i Belgrad och kommer senast från MiB Proing.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel