Nyheter

Tio kollegor på nya jobb

24 maj 2019

Nya medarbetare på Kanozi, ÅF, Sweco architects och Hembla finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i karriären.

Annons
Annons

Anna Bukowy är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon är uppvuxen och utbildad i Polen och har tidigare arbetat på PB Architekci i Poznań.

Ylva Sjöberg är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon är utbildad på KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, i Köpenhamn och har tidigare arbetat ett och ett halvt år på Radar arkitektur och planering.

Anna Waernborg är ett nytt tillskott till ÅF Lightings team i Stockholm. Hon är utbildad landskapsarkitekt med över 18 års erfarenhet som ljusdesigner, framförallt i exteriöra miljöer, och kommer senast från Sweco. Hennes senaste projekt är fasadljussättningen av Västerbron i Stockholm.

Annons
Annons

Oskar Rendel är ny handläggande landskapsarkitekt på Sweco architects i Stockholm. Han kommer närmast från Topia.

Anna Mendoza är ny arkitekt på Sweco architects i Örebro och började den 1 maj. Hon kommer närmast från Ekoark arkitekter.

Johan Bengtsson är ny handläggande arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Han kommer närmst från Utopia arkitekter.

Annons
Annons

Liz Agneskog är ny arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon kommer närmast från Utopia arkitekter.

Miljan Andjelkovic är ny arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Han kommer närmast från Studio 1.11.

Erik Hidman är ny arkitekt på Sweco architects i Västerås. Han har nyligen doktorerat och undervisar även vid civilingenjörsprogrammet i arkitektur på Luleå Tekniska universitet.

Annons
Annons

Luigi Fallai är ny chef för stadsdelsutveckling på fastighetsbolaget Hembla. Han är utbildad arkitekt från Istituto Europeo di Design, IED, i Milano och har tidigare arbetat på Unibail-Rodamco-Westfield och Ikea.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel