Nyheter

Tio kollegor på nya jobb

20 september 2019

Nya medarbetare på Sweco, Utopia och Krook och Tjäder finns i veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären.

Annons

Rebecka Karlsson är ny medverkande landskapsarkitekt på Sweco architects i Gävle. Hon kommer närmst från Arkitema architects.

Arvid Wedin är ny landskapsarkitekt och Revit-specialist på Sweco architects i Stockholm. Han jobbade tidigare på Cedervall arkitekter.

Annons

Ayman Tallaj är ny arkitekt på Sweco architects i Karlstad. Han kommer närmst från SBK Värmland.

Julia Olsson är nyutexaminerad landskapsarkitekt som sedan i augusti jobbar på Sweco architects i Uppsala där hon även har gjort praktik samt examensarbete.

Niklas Zetterberg är ny stadsplanerare och arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Han kommer närmast från sitt egna bolag City Zone Development.

Annons

Jonna Idsäter är nyutexaminerad arkitekt hos Utopia. Hon är utbildad vid Lunds Tekniska Högskola och Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm. Hon har tidigare praktiserat på bland annat White arkitekter i Stockholm och kommer senast från en praktik på det japanska arkitektkontoret ATTA i Paris.

Cia Eriksson är ny som kreativ strateg på Arkitekterna Krook och Tjäder i Kristianstad. Hon har tidigare arbetat på Inter Ikea Systems som kreativ ledare för Ikeas museum och uppdaterade identitet.

Daniel Johansson Lie är ny arkitekt på Krook och Tjäder i Kristianstad. Han kommer närmast från Sesam arkitektkontor och har tidigare jobbat tio år i Oslo, bland annat hos MAD arkitekter.

Annons

Emelie Sporrefält är arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon är nyutexaminerad från Chalmers och har även studerat på Universitat Politècnica de Catalunya i Barcelona.

Olle Johnsson är nyanställd arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han är nyutexaminerad från Chalmers och har tidigare praktiserat på Tengbom i Uppsala.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel