Nyheter

Semrén och Månsson öppnar kontor i Malmö

19 september 2019

Arkitektkontoret Semrén och Månsson, tidigare etablerat i bland annat Göteborg och Stockholm, satsar på att komma närmare uppdragen i Öresundsregionen.

Annons
Foto och illustration: Semrén och Månsson

Tobias Landberg blir kontorschef i Malmö och kommer närmare Semrén och Månssons projekt i regionen, till exempel två kvarter med bostadshus i stadsdelen Brunnshög i Lund.

– Skåne är en modig, innovativ och pådrivande region med ett starkt fokus på hållbarhet. Därför känns det som ett naturligt och inspirerande steg att öppna upp ett kontor i Malmö.

Det meddelar det nya Malmökontorets chef Tobias Landberg. Han har tidigare varit ansvarig arkitekt och hållbarhetsansvarig för Semrén och Månssons projekt i Skåne och flyttar nu från Göteborg för att driva verksamheten på plats.

– Vi vill vara nära våra kunder och kunna ha hjärtliga och långsiktiga samarbeten, säger han.

Annons

Det nya kontoret kommer att sitta tillsammans med systerbolaget Zynka BIM i Malmö som för närvarande består av fem medarbetare.

– Vi är redan ett par arkitekter på plats. Och ambitionen är absolut att vi ska växa och anställa fler, säger Tobias Landberg.

Semrén och Månsson-koncernen har totalt 220 anställda i Sverige, Polen och Ryssland. Förutom arkitektföretaget och BIM-företaget ingår även ett bolag med inriktning på visualisering.

Annika Jensfelt

Relaterade artiklar:

Gå till nästa artikel