Nyheter

På nytt jobb: Tolv kollegor på nya tjänster

19 november 2021

Fojab har en ny kontorschef och Ulricehamn har en ny stadsarkitekt. Dessutom har Topia, Reflex, Krook och Tjäder, Mandaworks och Snidare fått nya medarbetare.

Annons

Rebecca Saaby Mehlum blir kontorschef för Fojab i Helsingborg. Hon har arbetat på kontoret sedan det öppnade 2014 och lämnar nu tjänsten som ateljéchef.

Tora Myhr är ny handläggande landskapsarkitekt på Topia landskapsarkitekter. Hon kommer senast från Liljewall arkitekter.

Annons

Märta Bergman är ny landskapsarkitekt på Topia landskapsarkitekter. Hon kommer direkt från studier på SLU och Konstfack.

Anna Eklund Gardell är ny landskapsarkitekt på Mandaworks. Hon är utbildad vid SLU Alnarp och Ultuna samt vid Melbourne University. Hon gjorde sitt examensarbete på Zanzibar i samarbete med deras planeringskontor. Hon kommer senast från Liljewall arkitekter.

Valný Aðalsteinsdóttir är ny arkitekt på Mandaworks. Hon har en examen från Iceland university of the arts i Reykjavík och avslutade sin master vid KTH i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Reykjavíks kommun, arkitektkontoret Over and Under i Boston och White arkitekter i Stockholm.

Annons

Margaret Steiner är arkitekt och ny chef för affärsutveckling och kommunikation på Mandaworks. Utöver arkitektur har hon studerat vid Berghs School of Communications. Hon kommer senast från White arkitekter.

Rebecka Engvall är ny stadsarkitekt i Ulricehamns kommun. Hon kommer senast från egen praktik och har tidigare arbetat på Tengbom, Länsstyrelsen Skåne, Eslöv kommun och Jagvillhabostad.nu. Rebecka Engvall är utbildad på LTH och har gått postmasterkursen Restaureringskonst på Kungliga Konsthögskolan.

Vilhelm Regnström är ny arkitekt på Reflex arkitekter. Han är nyexaminerad från KTH och har även studerat på Chalmers. Han har tidigare arbetat på Koncept TM.

Annons

Frida Torstensson har fått nytt jobb på Reflex arkitekter. Hon är nyexaminerad arkitekt från KTH och gjorde dessförinnan sin kandidatexamen på UMA.

Liv Berghagen Stein är ny ansvarig arkitekt på Krook och Tjäder i Stockholm. Hon var tidigare ansvarig arkitekt samt partner på Tengbom.

Stefania Sir Rjeb har börjat som medverkande och handläggande arkitekt på Snidare arkitekter. Hon är utbildad vid KTH i Stockholm och kommer närmast från Carlstedt arkitekter i Stockholm.

Annons

Maria-Therese Lidenholm är ny arkitekt på Snidare arkitekter. Hon är utbildad vid Chalmers, har tidigare praktiserat på Sweco i Stockholm och kommer närmast från Maddison konsult i Halmstad.

Author no image

Martin Kindgren

Gå till nästa artikel