Nyheter

På nytt jobb: Tio kollegor på nya tjänster

8 oktober 2021

Veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären innehåller nya medarbetare på Semrén och Månsson, Krook och Tjäder, PE och Topia.

Annons

Naji Shabarek är ny arkitekt på Semrén och Månssons Malmökontor där han ska arbeta som medverkande arkitekt. Han har examen i arkitektur från Chalmers och Bahcesehir Universitet och kommer senast från Kanozi arkitekter i Malmö.

Marco Ercole är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Han har en masterexamen i arkitektur samt masterexamen i restaurering från Universitá IUAV i Venedig. Han kommer senast från Millimeter arkitekter där han jobbade som teamledare och uppdragsansvarig arkitekt.

Annons

Saki Azodi är ny handläggande arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon har en bachelor i arkitektur från The Cass, London och en master från Arkitektskole i Köpenhamn. Hon kommer senast från Scott Rasmusson Källander.

Natassa Gkini har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Stockholm. Hon kommer närmast från VIZ arkitektkontor i samma stad.

Sara Hedlund är ny landskapsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Hon kommer senast från Ettelva arkitekter.

Annons

Ellen Fällström är ny arkitekt på PE teknik och arkitektur i Malmö. Hon har tidigare praktiserat på PE och är utbildad vid arkitektskolan i Lund och Aalto University i Helsingfors.

Therese Setterborg är ny arkitekt på PE teknik och arkitektur i Skövde. Hon kommer närmast från Efem arkitektkontor i Göteborg.

Märta Scharp är ny landskapsarkitekt på PE teknik och arkitektur i Stockholm. Hon kommer direkt från utbildningen på SLU i Uppsala och hade praktik på PE hösten 2020.

Annons

Märta Bergman är ny landskapsarkitekt på Topia landskapsarkitekter i Stockholm. Hon har studerat industridesign på Konstfack och har en masterexamen i landskapsarkitektur från SLU Ultuna.

Olof Engdahl är ny medarbetare på Topia landskapsarkitekter i Stockholm. Han har tidigare jobbat på Topia och Sweco architects i Helsingborg. Senast kommer han från Ramboll i Stockholm.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel