Nyheter

På nytt jobb: Nyanställningar i Stockholm och Karlstad

15 januari 2021

Årets första rapport om kollegor som klivit vidare i karriären innehåller nya medarbetare på Urbanworks, Sigma civil, Afry och Trafikverket.

Annons

Joakim Bergquist är ny stadsplanerare och urban designer på Urbanworks och går in som partner och kontorschef. Han har examen från KTH och BTH och kommer närmast från Strategisk arkitektur.

Anders Eriksson är teamledare landskap på Sigma civil i Karlstad. Han har studerat till landskapsarkitekt vid SLU i Ultuna och Alnarp samt vid Technische Universität München, Weihenstephan. Han har tidigare arbetat många år på WSP.

Annons

Susanne Hasselberg är nyanställd landskapsarkitekt på Sigma civil i Karlstad. Hon kommer direkt från studier på SLU i Ultuna och har även studerat vid University of Manitoba.

Elin Smedberg är ny landskapsarkitekt på Sigma civil i Karlstad. Hon har en examen från SLU i Alnarp och har även studerat vid Szent István University i Budapest.

Mustafa Sherif är ny stadsplanerare på Afry i Stockholm. Han driver också den internationella podden Urbanistica om smarta och levande städer.

Annons

Jonas Wahlberg är ny BIM-specialist på Trafikverket i Stockholm. Han kommer senast från egen verksamhet där han bland annat jobbat som projekterande arkitekt hos Gatun arkitekter.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel