Nyheter

På nytt jobb: Nya profiler i Göteborg

17 september 2021

Två nyetableringar i Göteborg toppar veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären. Här finns också nya medarbetare på Tyréns, Sweco och Strategisk arkitektur.

Annons
Foto Anne Valeur

Jenny Mäki blir ansvarig för Rodeo arkitekters nystartade kontor i Göteborg och ska leda företagets satsning i Sverige. Hon kommer närmast från rollen som partner och kreativ ledare för White arkitekters Oslokontor. Rollen på Rodeo ska hon kombinera med att jobba som senior arkitekt i företagets norska projekt.

Ulrika Bergbrant och Hanna Ahlström Isacson är nya medarbetare på Urbio. De är båda erfarna landskapsarkitekter och startar nu upp Urbios verksamhet i Göteborg. Deras senaste arbetsplats var White i Göteborg.

Annons

Olof Olterman Arvidsson är ny medarbetare på Urbio i Stockholm. Han är nyligen färdigutbildad landskapsarkitekt vid SLU Ultuna, med examen 2021.

Katarina Ringstedt har rekryterats till tjänsten som affärschef för Tyréns arkitektur och planering i mellersta Sverige. Hon har tidigare erfarenhet som vd och affärsområdeschef inom teknikkonsultföretag och renodlade arkitektföretag samt som arkitekt med specialistkompetens inom sjukhusprojekt.

Majda Mehovic är ny handläggande arkitekt på Sweco architects i Uppsala. Tidigare har hon arbetat på bland annat Falugruppen, Arkitema och Cedervall arkitekter. Hon har studerat arkitektur på Chalmers och Arkitekturskolan i Köpenhamn.

Annons

Alvastina Ringqvist är ny inredningsarkitekt och möbeldesigner på Strategisk arkitektur. Hon har tidigare praktiserat på företaget och är nu tillbaka efter en tid hos Fru Bohlin.

Clara Lundeberg är ny handläggande arkitekt på Strategisk arkitektur. Hon är utbildad på KTH i Stockholm och kommer senast från Thomas Eriksson arkitekter.

Daniel Ahlgren är ny senior handläggande arkitekt på Strategisk arkitektur. Han har tidigare arbetat på Thomas Eriksson arkitektkontor, 3XN architects och GWSK arkitekter. Han har utbildning från KTH i Stockholm samt Arkitektskolen i Århus.

Annons

Amy Bickham är ny arkitekt på Strategisk arkitektur. Hon tog sin masterexamen från KTH Arkitektur i juni 2021.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel