Nyheter

På nytt jobb: Ny vd på BSK arkitekter

17 januari 2020

Lise-Lott Söderlund toppar veckans rapport om arkitekter på nya tjänster.

Annons

Lise-Lott Söderlund är ny vd på BSK Arkitekter sedan den 16 januari. Hon har jobbat i företaget i över 20 år och har de senaste fyra åren varit vice vd. Hon efterträder Stina Ljungkvist som lämnar arkitektkontoret efter fem år på vd-posten.

Sandra Andersson är ny arkitekt hos Innerstadens arkitekter. Hon kommer senast från Monsén arkitekter.

Annons

Fredrik Hast är ny landskapsarkitekt på Ettelva arkitekter och en del av kontorets strategiska satsning på att erbjuda tjänster även inom landskapsarkitektur. Han kommer närmast från Sweco architects där han arbetat som uppdragsansvarig och studiochef.

Sara Hedlund är ny landskapsarkitekt på Ettelva arkitekter och en del av kontorets strategiska satsning på att erbjuda tjänster även inom landskapsarkitektur. Hon kommer senast från jobb som landskapsarkitekt på Norconsult.

Niklas Wahlstein är nyanställd arkitekt på Visbyarks Stockholmskontor. Han kommer närmast från Arkitema.

Annons

Maria Sjöström är nyanställd arkitekt på Visbyarks Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Stadsbyggnadskontoret i Lund.

Gabriel Colburn är nyanställd arkitekt på Visbyarks Gotlandskontor. Han kommer närmast från  Doffice arkitekter i Göteborg.

Axel Bahri är nyanställd arkitekt på Visbyarks Stockholmskontor. Han är nyexaminerad arkitekt från LTH.

Annons

Tina Gladden är nyanställd som kontorschef och arkitekt på Visbyarks Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Lomar arkitekter där hon var vice vd och arkitekt.

Petra Lindfors är nyanställd som arkitekt på Visbyarks Gotlandskontor. Hon kommer närmast från Codesign.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel