Nyheter

På nytt jobb: Ny vd på ÅWL

21 februari 2020

Cecilia Holmström toppar veckans rapport om arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och planeringsarkitekter på nya tjänster.

Annons
Annons

Cecilia Holmström har rekryterats som ny vd för ÅWL arkitekter med cirka 100 anställda i Stockholm och Norrköping. Hon kommer närmast från Tengbom där hon genom åren verkat som arkitekt i såväl operativa som strategiska roller. ÅWL:s vd sedan 13 år, Jacob Haas, jobbar vidare med företagets utveckling som senior affärsutvecklare.

Lovisa Gustavsson Haag har rekryterats som arkitekt till Samhällsbyggnadsbolaget i Norden. Hon är utbildad på Chalmers och har arbetat som planarkitekt i Västerås kommun och på Archus arkitekter. Hon kommer närmast från en befattning som arkitekt och fastighetsutvecklare på Rikshem.

Annons
Annons

Elinor Frej är ny studiochef på Okidoki arkitekter, inom affärsområdet Samhällsfastigheter. Hon är arkitekt och har arbetat på företaget i flera år.

Johanna Bocian Östberg är ny studiochef för affärsområdet Bostäder på Okidoki arkitekter. Hon är arkitekt och har arbetat på företaget i flera år.

Amanda Rydenstam är ny studiochef på Okidoki, inom affärsområdet Inredning. Hon har bakgrund som inredningsarkitekt på Koncept och som egenföretagare och kommer senast från Kanozi.

Annons
Annons

Ida Karlsson har börjat som landskapsarkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer närmast från tekniska förvaltningen i Växjö kommun.

Susanna Kapusta är uppdragsansvarig landskapsarkitekt på PE i Malmö. Hon har med sig erfarenhet från Malmö stad där hon arbetat i elva år.

Per Bondeson är tillbaka på PE i Malmö som uppdragsansvarig arkitekt. Detta efter en kort period hos Ramboll.

Annons
Annons

Clara Hansson är ny handläggande landskapsarkitekt på PE i Malmö. Hon kommer närmast från WSP.

Cajsa Tingdal är ny medverkande arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg där hon kommer att arbeta i studion för bostad och urbana miljöer. Hon har en master från Chalmers och kommer närmast från jobb som handläggare på Ängelholms kommun.

Amanda Leo har börjat som planeringsarkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon är nyexaminerad från LTH och har tidigare arbetat på Tyréns i Malmö.

Annons
Annons

David Bartenius har börjat som landskapsarkitekt på Krook och Tjäder i Malmö. Han kommer närmast från Sweco architects i Malmö.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel