Nyheter

På nytt jobb: Ny topp på Whites huvudkontor

28 maj 2021

Jacob Sahlqvist blir ny kontorschef på White i Göteborg och toppar veckans rapport om arkitekter på nya tjänster.

Annons

Jacob Sahlqvist blir ny kontorschef för White i Göteborg den 1 augusti 2021. Han är utbildad både som inredningsarkitekt och arkitekt och kommer närmast från rollen som marknadschef på White. Tidigare har han bland annat varit ordförande för Sveriges Arkitekter. Nuvarande kontorschef Johan Lundin har valt att kliva av posten efter nästan 15 år och stannar kvar på White.

Fanny Stenberg har rekryterats som arkitekt och konceptutvecklare på Studio Stockholm. Hon kommer senast från drygt fem år på H&M Global Store Development där hon, tillsammans med utvecklingsteamen, har ansvarat för bolagets globala butikskoncept. Innan dess arbetade hon i nästan tio år på Wester Elsner.

Annons

Delfina Scotto är ny arkitekt på Stamuli. Hon har lång erfarenhet inom detaljhandel och inredningar och kommer senast från Gant.

Har du också fått nytt jobb?

Skriv en kort text med ditt namn, yrkestitel, ny tjänst, eventuell tidigare tjänst samt utbildning. Mejla till nyttjobb@arkitekt.se. Bifoga en liten högupplöst porträttbild på dig med ditt för- och efternamn som filnamn.

 

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel