Gå till innehållet

Ny adjungerad professor på SLU

Emily Wade blir adjungerad professor på SLU och toppar veckans rapport om kollegor på nya jobb. Här finns även fler landskapsarkitekter och en inredningsarkitekt.

Emily Wade tillträder som adjungerad professor i landskapsanpassad infrastruktur på SLU. Hon är hemmahörande på Landskapslaget där hon är delägare och arbetar som Landskapsarkitekt sedan 17 år. Uppdraget som adjungerad professor är på 30 procent och löper över tre år.

Daniel Svahn har anställts som kreativ ledare för ett pilotprojekt rörande återbruk och upcycling av möbler och inredning. Arbetsgivaren är Stockholms stad, Arbetsmarknadsförvaltningen samt Lundaverkstaden med Stocket Återbruk. Daniel Svahn gått masterprogrammet Rumslig gestaltning på Konstfack och har tidigare arbetat i egen regi på Daniel Svahn Studio.

Ylva Johansson är ny landskapsarkitekt på Sweco architects. Hon kommer senast från Tyréns i Stockholm.

Jessica Roos är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon har examen från SLU Alnarp och kommer senast från BAU arkitekter där hon arbetat som grafiker och kommunikatör.

Maria Östlund är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon kommer direkt från studier på SLU i Ultuna och har tidigare praktiserat på Sweco.

Amanda Smedberg är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hon är utbildad på SLU Ultuna och har tidigare praktiserat på Sweco.

Charlotta Löfstedt är landskapsarkitekt på Sweco architects i Stockholm igen. Hon har tidigare arbetat på Sweco i fem år och har även varit landskapsarkitekt på Urbio.

Mer att läsa