Gå till innehållet

Nio kollegor på nya tjänster

Nya medarbetare på arkitektkontor i Kristianstad, Göteborg, Stockholm, Borlänge och Västerås finns i veckans rapport om kollegor som gått vidare i jobbkarriären.

Martin Jönsson har börjat som Planarkitekt på Krook och Tjäder i Kristianstad. Han är nyexaminerad fysisk planerare.

Johannes Håkansson har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Kristianstad. Han kommer närmast från Stadsbyggnadskontoret i Malmö och har tidigare även arbetat på Kanozi arkitekter i samma stad.

Sandra Grönlund har börjat som Arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer närmast från Krook och Tjäder i Borås.

Gustaf Sjöberg har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han kommer närmast från BSV arkitekter och ingenjörer i Jönköping.

Jennie Maxe har rekryterats till Archus i Stockholm som uppdragsansvarig inredningsarkitekt. Hon kommer senast från Reflex arkitekter där hon arbetat de senaste fyra åren.

Malin Chapo är ny uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Archus kontor i Stockholm och ska tillsammans med Jennie Maxe etablera disciplinen Inredning och koncept på Stockholmskontoret. Hon kommer närmast från Reflex arkitekter.

Julia Falås är ny handläggande arkitekt och inredningsarkitekt på Archus kontor i Borlänge. Hon är utbildad i Danmark och Lund och kommer senast från Reflex arkitekter.

Alaia Rodriguez är ny medverkande arkitekt på Archus kontor i Stockholm. Hon har en masterexamen från Spanien och passivhusdesigner-certifiering. I Sverige har hon arbetat på Rolf design och arkitektur samt på Ascape arkitektur.

Anna Gyllenswärd har rekryterats som uppdragsansvarig/handläggande arkitekt på Archus i Västerås. Hon har efter examen från Chalmers 2013 arbetat på RStudio i Göteborg samt på Krook och Tjäder, där hon efter några år i Göteborg startat och varit kontorschef för ett nytt kontor i Östersund.

Mer att läsa