Nyheter

På nytt jobb: Nio kollegor på nya tjänster

1 oktober 2021

Veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären innehåller nya medarbetare på Krook och Tjäder, Afry, Kanozi och Sweco architects.

Annons

Siri Bjärhall har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon är nyutexaminerad från Chalmers.

Aleksandra Pucolowska är ny arkitekt på Afry i Göteborg där hon arbetar på sektionen för samhällsplanering. Hon har en kandidatexamen från Warsaw University of Technology och masterexamen i arkitektur från Chalmers.

Annons

Daniel Nolkrantz är nyanställd arkitekt på Kanozi i Stockholm. Han har studerat vid Lunds Tekniska Högskola och praktiserat på Crab Studio i London, Wingårdhs i Malmö samt ett år på KADK i Köpenhamn.

Tim Jarnvik är nyanställd arkitekt på Kanozi i Göteborg. Han har studerat BFA Architecture vid Savannah College of Art and Design i USA och kommer närmast från Lindberg Stenberg arkitekter.

Malinda Damgaard har börjat som inredningsarkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Hon kommer närmast från egen verksamhet som modist och har en master i design från HDK.

Annons

Carl Hall Karlström har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Kristianstad. Han kommer närmast från Fojab arkitekter i Malmö.

Soraya Eneroth är ny handläggande arkitekt på Sweco architects i Norrtälje. Hon har jobbat 15 år inom vårdarkitektur och kommer nu anta nya utmaningar inom skolarkitektur och stadsplanering. Hon kommer närmast från Carlstedt arkitekter.

Andreas Vestlund är ny arkitekt på Sweco architects i Stockholm. Hankommer närmast från BBH arkitektur och teknik.

Annons

Erika Tjernberg är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Sundsvall. Hon har examen från Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala och har under sin studietid arbetat som landskapsarkitekt på Örnsköldsviks kommun.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel